Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS устройство въпрос!..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rustson написа:
    Аууу доди ми машинката! само я пуснах настроих с 2 клика и веднага заби иглата точно където съм! )) много яка ! сега ще я потествам няколко дена да видим Страшно удобство ей !!!
    Улиии, ха честито! Гледай ся да не се загубиш

Коментар

rustson написа:
      Аууу доди ми машинката! само я пуснах настроих с 2 клика и веднага заби иглата точно където съм! )) много яка ! сега ще я потествам няколко дена да видим Страшно удобство ей !!!
      Сега вече и ти и ЦРУ и КГБ знаете къде точно се намираш
      Brava 1.6 ELX

Коментар

ruNNer написа:
        rustson написа:
        Сега вече и ти и ЦРУ и КГБ знаете къде точно се намираш
        В Русия съм
        Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
        Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Той май си вкара автогол, щото вече няма да има оправдание от типа "...ами имаше голямо задръстване и затова закъснях...", защото жената като го погледне ей така и му каже "ами с тоз чичо Том-том няма задръствания, я казвай къде беше", той ще се оцъкли Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и после

Коментар

doofiat написа:
            Той май си вкара автогол, щото вече няма да има оправдание от типа "...ами имаше голямо задръстване и затова закъснях...", защото жената като го погледне ей така и му каже "ами с тоз чичо Том-том няма задръствания, я казвай къде беше", той ще се оцъкли Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и после
            Ужас край на безгрижния животец в Русия съм

Коментар

Ще смениш лафа и ще викаш ... В България съм ... В България съм ... тук чичо томтом вика - не знам дали е задръстено ...
              Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

rustson написа:
                ilkor написа:
                всичко за тези софтуери може да се намери тук http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16или тукhttp://forum.pocketbulgaria.com/view...48e9dcc6850209
                Всичко съм изчел колега така ми се е напълнила главата с информация че пак съм там от където стартирах. В крайна сметка си сложих ТОМТОМ 6.2 с карта за източна европа, но въпроса ми е Руут66 дали не е по добра картата на София?
                Пробвал съм го. Като че ли София е малко по добра, но всичко останало е зле.Оптимума е iGO и след това Том Том

Коментар

ilkor написа:
                  Пробвал съм го. Като че ли София е малко по добра, но всичко останало е зле.Оптимума е iGO и след това Том Том
                  Том Том има ли възможност за търсене по адрес?

Коментар

Да

Коментар

kkp написа:
                      Да
                      Мерси, а горе-долу колко струва картата за Източна Европа + България?

Коментар

За ТомТом я има кракната - аз такава съм ползувал. За цени - не съм в час.

Коментар

ау сложих си и Иго - е много по добре изглеждат нещата можеш да търсиш и по номер на блок в София просто е супер!

Коментар

Честито! Аз все още се чудя какво да си вземам. Сложих си тестово Route66 на телефона, но нещо не иска да тръгне. Тръгва, след което веднага се изключва. Ако го подкарам както трябва и ми хареса как изглеждат картите (изтеглил съм си няколко, вкл. Eastern Europe (вкл.България), може и да си взема същия блутут GPS...Иначе ще се насоча към Garmin Nuvi 200, въпреки че е 5 пъти по-скъп...

Коментар

Не съм много в час с GPS системите но ми предлагат едно подаръче при условие че мога да му намеря карти за нашия регион.Има за англия и нова зенландия и до там.Тука само отчита геогравските координати.Машиката е NAVMAN PiN-570 .Ако става да си правя устата и да я взема.Наистина ще ми я подарят но ако не ми върши работа за какво.
                              BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Immortal написа:
                                Честито! Аз все още се чудя какво да си вземам. Сложих си тестово Route66 на телефона, но нещо не иска да тръгне. Тръгва, след което веднага се изключва. Ако го подкарам както трябва и ми хареса как изглеждат картите (изтеглил съм си няколко, вкл. Eastern Europe (вкл.България), може и да си взема същия блутут GPS...Иначе ще се насоча към Garmin Nuvi 200, въпреки че е 5 пъти по-скъп...
                                Препоръчвам ти да пробваш iGO -страхотна е!! картата е от 22 май тая година и може да се търси по номера на улици и блокове. тая сутрин направих едно кратко турче из центъра ... един път не ми е показало грешно. Освен това върви по-добре и по бързо от том том а за интерфейса нямам думи. Всичко ти го дава 3Д и като се наложи зуумва на кръстовището да ти покаже коя точно лента да вземеш. Освен това има страшно много ПОИ-та като на всеки клик ти изкарва адреса и какво има там.. всички театри .. кина и каквото се сетиш + това е правена от българи. Също си дръпнах и карти на Гърция Полша и др. Супер е програмката.

Коментар

Working...
                                X