rustson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
GPS устройство въпрос!..
Collapse
X
-
ruNNer написа:rustson написа:Аууу доди ми машинката! само я пуснах настроих с 2 клика и веднага заби иглата точно където съм! )) много яка ! сега ще я потествам няколко дена да видим Страшно удобство ей !!!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
doofiat написа:Той май си вкара автогол, щото вече няма да има оправдание от типа "...ами имаше голямо задръстване и затова закъснях...", защото жената като го погледне ей така и му каже "ами с тоз чичо Том-том няма задръствания, я казвай къде беше", той ще се оцъкли Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 и послеJeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
-
rustson написа:ilkor написа:всичко за тези софтуери може да се намери тук http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16или тукhttp://forum.pocketbulgaria.com/view...48e9dcc6850209
Коментар
-
Честито! Аз все още се чудя какво да си вземам. Сложих си тестово Route66 на телефона, но нещо не иска да тръгне. Тръгва, след което веднага се изключва. Ако го подкарам както трябва и ми хареса как изглеждат картите (изтеглил съм си няколко, вкл. Eastern Europe (вкл.България), може и да си взема същия блутут GPS...Иначе ще се насоча към Garmin Nuvi 200, въпреки че е 5 пъти по-скъп...
Коментар
-
Не съм много в час с GPS системите но ми предлагат едно подаръче при условие че мога да му намеря карти за нашия регион.Има за англия и нова зенландия и до там.Тука само отчита геогравските координати.Машиката е NAVMAN PiN-570 .Ако става да си правя устата и да я взема.Наистина ще ми я подарят но ако не ми върши работа за какво.
Коментар
-
Immortal написа:Честито! Аз все още се чудя какво да си вземам. Сложих си тестово Route66 на телефона, но нещо не иска да тръгне. Тръгва, след което веднага се изключва. Ако го подкарам както трябва и ми хареса как изглеждат картите (изтеглил съм си няколко, вкл. Eastern Europe (вкл.България), може и да си взема същия блутут GPS...Иначе ще се насоча към Garmin Nuvi 200, въпреки че е 5 пъти по-скъп...Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар