Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

GPS устройство въпрос!..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rustson написа:
    Ами аз съм с HP 6815 с WM5 и Интел 400МГХ процесор, предполагам ще върви! Посъветвайте ме за програма за навигация, ориентирал съм се към ТомТом, гледах колегата Имортал пише по другите форуми за тая програма... споделете!
    Пак ме разкриха Не пиша аз за тази програма, и аз като теб питах за нея. Щото като гледам, май по-добрия вариант е да си се вземе отделен навигатор (например Garmin) в комплект с карти, отколкото да си мъчим смартфоните и покет-PCтата с различни бъгави програми...Все още не съм решил и аз какво да си взема де...

Коментар

Аз ползвам GPS houlks 240 като блокче шоколад е със Том том ози експлорер и на покетета и на нокиата том тома става за навигация но за детаилно позициониране ползвам озито. Изобщо не се губи обхват между блокове много е качествен гпса.
      Обичам си работата.

Коментар

След близо 2 години тестове в момента ползвам iGO. Има най добрата графика, а картата е сравнително добра. От фирмата която прави картата наесен обещават подробни карти на големите градове. В момента 100% е покрита само София като качеството на картата е малко по добро от това на Том Том.

Коментар

Някакво линкче или ревю на iGO?
          Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
          Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Колега, преди около година го имах същия модел - като цяло мога да кажа, че за парите си е перфектен. (hint - http://vali.bg/ - 109 лв.)Аз лично го ползувах с tom-tom и картата наистина става само за София и големите градове, но като цяло става. Истината наистина е при Garmin и неговата off-road карта. За съжаление само картата е 128 лв. (само за България). Кракната не мисля че ще я намериш.Има вариант да се конвертира за tom-tom но да си кажа честно не съм го правил (POI Converter се казва софтчето).
            Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

В МЕТРО имаше промоция на Гармин Нюви 200 + офф-роуд картата на БГ за 520 лв общо с ДДС-то, но изтече. Не знам сега дали ги има и на какви пари са, но в най-скоро време ще проверя.

Коментар

kkp написа:
                Колега, преди около година го имах същия модел - като цяло мога да кажа, че за парите си е перфектен. (hint - http://vali.bg/ - 109 лв.)Аз лично го ползувах с tom-tom и картата наистина става само за София и големите градове, но като цяло става. Истината наистина е при Garmin и неговата off-road карта. За съжаление само картата е 128 лв. (само за България). Кракната не мисля че ще я намериш.Има вариант да се конвертира за tom-tom но да си кажа честно не съм го правил (POI Converter се казва софтчето).
                я кажи малко повече ако знаеш за това POI Converter ... щото ако има вариант да се копира картата ще е най-добре. А ако знаете карта на Гърция ми трябва че след 2 седмици ще се разходим до там и ми трябва..

Коментар

TomTom не е лоша. В дата.бг я има, има и карти за нея. Обаче при мен прави едни мизерии - изключва подсветката на дисплея и на тъмно не се вижда нищо. През деня няма грижи, понеже дисплея е transreflective. Предполагам са го направили да пести батерия, понеже телефона ми изкарва не повече от няколко часа като е натоварен Може и бъг да е. Пробвах от windows-a да увелича timeout-a на дисплея до няколко часа ама пак не става. Гадта си го гаси умишлено при пускането още.

Коментар

В TomTom за Symbian си има опция никога да не гаси дисплея. И като го сложа на запалката на авто-зареждачката си карам с часове...

Коментар

Първо за карта на Гърция - ако си сложиш ТомТом картата която трябва да сложиш е EasternEuropa и вътре е цяла источна европа а не само БГ. Би трябвало и Гърция да е вътре.За POI - пак казвам не съм го тествал. Имам желание, може и да опитам, но не знам кога ще намеря време. Иначе имам и offroad картата и може да пробвам с нея. Пак казвам - не знам кога
                      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

всичко за тези софтуери може да се намери тук http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16или тукhttp://forum.pocketbulgaria.com/view...48e9dcc6850209

Коментар

ilkor написа:
                          всичко за тези софтуери може да се намери тук http://4pda.ru/forum/index.php?showforum=16или тукhttp://forum.pocketbulgaria.com/view...48e9dcc6850209
                          Всичко съм изчел колега така ми се е напълнила главата с информация че пак съм там от където стартирах. В крайна сметка си сложих ТОМТОМ 6.2 с карта за източна европа, но въпроса ми е Руут66 дали не е по добра картата на София?

Коментар

А някой да знае добър GPS софтуер за PC? Тези които се обсъждат са само за разни мобилни устройства.
                            Fiat Ritmo 105TC
                            1600cc 105к.с.

Коментар

Има - Autoroute

Коментар

Аууу доди ми машинката! само я пуснах настроих с 2 клика и веднага заби иглата точно където съм! )) много яка ! сега ще я потествам няколко дена да видим Страшно удобство ей !!!

Коментар

Working...
                                X