Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първата ми лично моя кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито!
    Mercedes E200 coupe

Коментар

Айде Круме със здраве да я караш
      Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Мерси на всички !!! Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :D горките гуми... само не ми харесва това, че лампата за бензина светва под първата голяма чертичка Много ме дразни и все й слагам по 20 лв да не стои празен резервоара ... Дано на следващата среща се видим ... Днес я закарах до бившата ми работа и я качихме на крика - отдолу е перфектна, всичко е здраво ... за всеки случай утре или вдругиден като я прехвърля вече на мое име (вече е с бургаски номера, но е на името на човека от автокъщата, само договора е на мое име) ще сменя всички консумативи (ролки, ремъци, масла, филтри), всичко ми излиза около 150 лв без смяната... по-нататък ще й пооправя боята, на места е поодрана (май от храсти), ще й взема един CD-Changer, за да не развалям интериора и евентуално лети джанти ...колата съм я взел от бургаска автокъща, само собственика е от ВТ ... Айде и да си карате и вашите коли със здраве

Коментар

kiler_4o написа:
          Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :D
          Аз ще почакам малко докато стана на 17 и 9 месеца (май от толкова се почват курсовете ) А за двигателя - добре си дърпа ,на мойто Пунто е същия като твоя мисля ,и за сега няма сериозни проблеми по него :D
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

На 17 бивши работи не чакаш на мама и тате евала...Иначе и пунто 75 съм карал и моето нервнички са повечко газ и върти гумета яко
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито, със здраве да си я караш и много безпроблемни километри. Че и търновчанка си взел - трябва бая да черпиш и да я слушаш :D
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Честито! Като вземеш Бургаски номера пусни още една снимка, че да те познаваме отдалеч btw. И аз трябва да се пререгистритрам и се чудех какви номера издават в момента в Бургас ....
                FIAT Punto 55 S
                FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Само едни джанти тъмно сребро слагаш и колата става чук! Да ти е честита!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
                    Само едни джанти тъмно сребро слагаш и колата става чук! Да ти е честита!
                    и до там ще стигнем ... за сега ми стига, че вчера сложих 20 лв бензин и днес пак ми свети лампата ... цял ден не съм спрял - наляво-надясно ... климатика не е спирал да работи ...edit: До колкото разбрах тази "лепенка" отзад не е просто лепенка сложена допълнително, а показва, че моето пунто е от най-висок клас екстри ( G0 )

Коментар

Хайде, честито и от мен... п.п.Не е ли време да си смениш подписа във форума?
                      Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
                      --- в сърцето завинаги... ---
                      Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

Коментар

Sandeto написа:
                        Напълно си прав Речено - сторено ...Между другото колата вече има каско и аларма и талоните са на мое име ... както и всичко по колата ... сега следва да отида в данъчното и да сменя консумативи, след това почвам с ненужните работи (CD Changer, джанти, оправяне на някои драскотини по боята и т н ... )

Коментар

kiler_4o написа:
                          Sandeto написа:
                          сега следва да отида в данъчното и да сменя консумативи, след това почвам с ненужните работи (CD Changer, джанти, оправяне на някои драскотини по боята и т н ... )
                          Ти ся кво в данъчното ли ще сменяш консумативите? :D Ай честито и от мен, и да си я караш с много кеф, и да нямаш никакви грижи с нея.
                          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Ха честитак Жалко, че избяга от малките фиатчета :P
                            Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Честито !!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Честито и от мен Мн безаварийни км с фичо имаш ли Ел Огледала и С кой салон е колата абе общо взето кой буквички са отзад ЕLX или HLX
                                Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                                Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Working...
                                X