Честито!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Първата ми лично моя кола
Collapse
X
-
Мерси на всички !!! Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :D горките гуми... само не ми харесва това, че лампата за бензина светва под първата голяма чертичка Много ме дразни и все й слагам по 20 лв да не стои празен резервоара ... Дано на следващата среща се видим ... Днес я закарах до бившата ми работа и я качихме на крика - отдолу е перфектна, всичко е здраво ... за всеки случай утре или вдругиден като я прехвърля вече на мое име (вече е с бургаски номера, но е на името на човека от автокъщата, само договора е на мое име) ще сменя всички консумативи (ролки, ремъци, масла, филтри), всичко ми излиза около 150 лв без смяната... по-нататък ще й пооправя боята, на места е поодрана (май от храсти), ще й взема един CD-Changer, за да не развалям интериора и евентуално лети джанти ...колата съм я взел от бургаска автокъща, само собственика е от ВТ ... Айде и да си карате и вашите коли със здраве
Коментар
-
kiler_4o написа:Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Само едни джанти тъмно сребро слагаш и колата става чук! Да ти е честита!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:Само едни джанти тъмно сребро слагаш и колата става чук! Да ти е честита!
Коментар
-
Sandeto написа:Хайде, честито и от мен... п.п.Не е ли време да си смениш подписа във форума?
Коментар
-
kiler_4o написа:Sandeto написа:Хайде, честито и от мен... п.п.Не е ли време да си смениш подписа във форума?Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Честито и от мен Мн безаварийни км с фичо имаш ли Ел Огледала и С кой салон е колата абе общо взето кой буквички са отзад ЕLX или HLXFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар