Мерси на всички !!! Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :D горките гуми... само не ми харесва това, че лампата за бензина светва под първата голяма чертичка Много ме дразни и все й слагам по 20 лв да не стои празен резервоара ... Дано на следващата среща се видим ... Днес я закарах до бившата ми работа и я качихме на крика - отдолу е перфектна, всичко е здраво ... за всеки случай утре или вдругиден като я прехвърля вече на мое име (вече е с бургаски номера, но е на името на човека от автокъщата, само договора е на мое име) ще сменя всички консумативи (ролки, ремъци, масла, филтри), всичко ми излиза около 150 лв без смяната... по-нататък ще й пооправя боята, на места е поодрана (май от храсти), ще й взема един CD-Changer, за да не развалям интериора и евентуално лети джанти ...колата съм я взел от бургаска автокъща, само собственика е от ВТ ... Айде и да си карате и вашите коли със здраве
Еми още съм на 17, но за сега си я карам с B1-то ... мноого върви, случайно й дадох малко повече газ, като трябваше да се изнеса по-бързо и немога да я спра да върти гуми :D
Аз ще почакам малко докато стана на 17 и 9 месеца (май от толкова се почват курсовете ) А за двигателя - добре си дърпа ,на мойто Пунто е същия като твоя мисля ,и за сега няма сериозни проблеми по него :D
Честито! Като вземеш Бургаски номера пусни още една снимка, че да те познаваме отдалеч btw. И аз трябва да се пререгистритрам и се чудех какви номера издават в момента в Бургас ....
Само едни джанти тъмно сребро слагаш и колата става чук! Да ти е честита!
и до там ще стигнем ... за сега ми стига, че вчера сложих 20 лв бензин и днес пак ми свети лампата ... цял ден не съм спрял - наляво-надясно ... климатика не е спирал да работи ...edit: До колкото разбрах тази "лепенка" отзад не е просто лепенка сложена допълнително, а показва, че моето пунто е от най-висок клас екстри ( G0 )
Хайде, честито и от мен... п.п.Не е ли време да си смениш подписа във форума?
Напълно си прав Речено - сторено ...Между другото колата вече има каско и аларма и талоните са на мое име ... както и всичко по колата ... сега следва да отида в данъчното и да сменя консумативи, след това почвам с ненужните работи (CD Changer, джанти, оправяне на някои драскотини по боята и т н ... )
Хайде, честито и от мен... п.п.Не е ли време да си смениш подписа във форума?
сега следва да отида в данъчното и да сменя консумативи, след това почвам с ненужните работи (CD Changer, джанти, оправяне на някои драскотини по боята и т н ... )
Ти ся кво в данъчното ли ще сменяш консумативите? :D Ай честито и от мен, и да си я караш с много кеф, и да нямаш никакви грижи с нея.
Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар