Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Първата ми лично моя кола

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Първата ми лично моя кола

Казвам го така, не защото аз я плащам, а защото дори ще е на мое име ... Колата е пунто 2 (2001 година), първа регистрация 2002, 1,2 60 к.с. , климатик, ел. стъкла, фабрична бас каса :O и много други екстри... сити режима на сервото направо ме разбива, с него по-готино се кара и от тойотата (Аурис) ... Просто немога да ви опиша колко много се радвам, че вече си имам моя кола, нито че е отново от любимата марка ... представете си - обиколих 2,5 пъти всички автокъщи в бургас и си избрах точно това пунто А вчера за 5 минути щях 2 пъти да катастрофирам с него по чужда вина ... отнеха ми предимството и след 4-5 км. набиха спирачки пред мен ... както и да е, дано това да са единствените лоши случки с пунтото ...Ето малко снимки, скоро ще пусна и още ... Kaто оправя регистрации, прехвърляне на мое име и бургаски номера ... + аларма и каско
    Прикачени файлове

Евала пич...Радвам се за теб...и мен ме чака същия път след година може би, защото все още нямам книжка Мислиш ли да сменяш джанти, гуми, едно друго

Коментар

Честито напълно те разбирам, защото преди две години и аз изпитах същото, когато си тръгнах от КАТ с регистрирано на мое име Пунто :D много безаварийни км ти желая и ако може да споделиш, след едно известно време разбира се какъв разход ти дава
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

А Велико Търново регистрация браво на теб.Колегата coolboby случайно не му ли знае историята.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Честито!!
          BRAVA 1,4 12V
          Nissan Navara

Коментар

Tornado написа:
            А Велико Търново регистрация браво на теб.Колегата coolboby случайно не му ли знае историята.
            Той петък беше пуснал тема за автокъщи от Габрово...може от Габрово, защото като се позамисля...такова Пунто в Търново няма, евентуално ако е от автокъща във Велико Търново Но нека собственика да си каже

Коментар

перфектно е особено на фона на Меденруднишките гаражи честито, да илядиш....
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

честито колега :D А ти взел ли си вече книжка ,че гледам в профила ти ’89 Дано и ние с coolboby се метнем на нещо по-новичко
                Tornado написа:
                Хубава регистрация - ВТ - "Вечно твоя" А такова Пунто съм засичал някъде из ВТ ,ама дали е същото
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Честита да ти е! И безаварийна супер цвят е само 1 джанти да и сложиш и да заспи
                  Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                  Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                  Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Честито! :D Дай боже всекиму такъв хубавец!
                    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Честито и от мен! Много да те радва новата придобивка.
                      Fiat Brava 1.6 16V
                      Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

Честито и от мен колега!Да си я гледаш и да я караш внимателно!Безаварийно шофиране!
                        "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                        Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Ихаааа тя много лачена. Със здраве да си я караш.
                          Пунто 1.1 1994 г.

Коментар

Със много здраве и безаварийно и от мен :D :D :D
                            Следвай мечтите си))

Коментар

Честито и от мен. Да си я караш с много удоволствие.П.П Много хубав цвят

Коментар

Working...
                              X