Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Новото" Цариградско шосе...безобразие...безхабери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

скоро ще се прибирам в София и ако може да ми кажете - по-зле ли е от "ремонтирания" Шипченски Проход? Когато откриваше Шипченски Проход и се повози с ... трамвая и викаше че е перфектен асфалта
    Audi 1.8S златен талон

Коментар

ще имаш удоволствието сам да прецениш тва е...затвориха София Ленд, но за сметка на това "ремонтираха" няколко булеварда
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Честно казано не знам защо сте толкова недоволни. Аз минавах няколко пъти и ми хареса. Не е идеално, но е доста по-добре от преди. Пътува се доста по-бързо(може би заради трафика) и по-комфортно.

Коментар

еееех, ако пътуваш в това прекрасно возило от аватара ти, може и по цар Борис да не усещаш паветата
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

vital написа:
            Честно казано не знам защо сте толкова недоволни. Аз минавах няколко пъти и ми хареса. Не е идеално, но е доста по-добре от преди. Пътува се доста по-бързо(може би заради трафика) и по-комфортно.
            Не виждам как настилката може да променя трафика, но сигурно съм

Коментар

Туй ли е новото? Мчи то същото като старото :D
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Stilo написа:
                vital написа:
                ... Пътува се доста по-бързо(може би заради трафика) и по-комфортно.
                Не виждам как настилката може да променя трафика, но сигурно съм
                Имам предвид, че се пътува по-бързо, защото няма много трафик
                viktorson написа:
                еееех, ако пътуваш в това прекрасно возило от аватара ти, може и по цар Борис да не усещаш паветата
                Честно казано отзад пунтото си подрусва, но отпред си е супер.

Коментар

Като дойде септември всички ще заподскачаме по "новото" Цариградско. Дано не ме свият бъбреците, че зима иде

Коментар

Честно казано отзад пунтото си подрусва, но отпред си е супер.[/quote]заповядай в Спортинга да видиш

Коментар

Working...
                    X