Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Новото" Цариградско шосе...безобразие...безхабери

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

"Новото" Цариградско шосе...безобразие...безхабери

Не знам за вас, но след като днес минах по "ремонтираното" Цариградско шосе, мога с ръка на сърцето да кажа, че само цвета на асфалта, както и разделителните конусчета напомнят за някаква промяна по този булевард...настилката е БЕЗОБРАЗНО положена и извиква спомена за ония вълнообразни пързалки с дюшечета...впрочем, не помня дали друсаше по - малко преди ЕВАЛАТА КМЕТЕ...ЕВАЛАТА "СРЪЧНИ" """"МАЙСТОРИ""""
    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Наистина, слоят който положиха е толкова тънък и неравномерен, че аз вече ще откажа този булевард - преди имаше 2-3 дупки в тоя участък, но поне беше кристално равен! Баси икономиите...

Коментар

Аз още го избягвам, но днес няколко познати ме зарадваха с новината за бабунките Yellow_Flash_Colorz_PDT_46
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

не бе то просто главата ти не го побира, как гледаш перфектното шосе с маркировка и всичко и същевременно си блъскаш главата в тавана
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Гледах по ТВ как Кметя отхвърляше подобни "обвинения", че по най-съвременна западна технология и западни машини (май австрийски ли каза, холандски ли не запомних)...Посъветвайте си го Кметя да се качи на един Орел Кадет и да се разходи по въпросния участък. Не съм минавал още по него, но имам представа за какво говорите.Участъкът от 2 км от Ямбол до моето село Кабиле се каниха да го преасфалтират от половин година. За празника на общината се пусна слух, че СтаналияШеф ще идва и за една нощ (буквално - в 19 ч започнаха, сутринта в 08 бяха готови) го преасфалтираха, нанесоха маркировка и така. Сега си имаме чисто нов асфалт, с неравности като по паваж. Предполагам че и при вас е така. Скоро сигурно ще ми се наложи да го изпробвам...

Коментар

абе те машините може и да са от марс, ама явно г-н кмета е далеч от мисълта, че докато представители от оная камара въоръжени с кирки и колове мангали в Красна поляна, същевременно си играят с валяци и "ремонтират", положението ще е все същото

Коментар

Ха сега да видя как софиянци ще се трепете със 160 по цариградско. Май не случайно са го направили така.
              Fiat Ritmo 105TC
              1600cc 105к.с.

Коментар

Не, вече и със 100 ще се трепеме...Ще се види на кои марки не им държат амортисьорите :D

Коментар

johnfound написа:
                  Ха сега да видя как софиянци ще се трепете със 160 по цариградско. Май не случайно са го направили така.
                  Не бързай с изявлението защото по новините чух че некой го е пробвал вече.
                  FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

dani389 написа:
                    johnfound написа:
                    Не бързай с изявлението защото по новините чух че некой го е пробвал вече.
                    Това не се брои - станало е по време на ремонта. Но трябва да се признае, че в София има много талантливи самоубийци.
                    Fiat Ritmo 105TC
                    1600cc 105к.с.

Коментар

Не само го е пробвал, но се е затрил, че и човека до него + 2 тежко ранени момичета в Пирогов.На всичко отгоре, колата е FIAT.Надявам се да не е човек от форума.Ето новината тук: http://news.ibox.bg/news/id_399720591

Коментар

Не знам кои са "талантливи самоубийци", но в петък, на околовръстното след Казичене (3 ленти в едната посока и затревена ивица между двете ГОЛЕМИ платна) един камион тръгва да пресича напряко през тревата, че отсреща има паркинг за ТИР-ове, а за да мине в платното от другата страна, трябва да кара още 2 км. до детелината с магистрала "Хемус". И познайте - отзад му се заби едно Рено 19, като му отряза тавана. За хората вътре в колата не знам в какво състоюние са, полицаите бяха отбили движението в крайна дясна лента, но гледката беше ужасяваща. Вероятно са го дали по новините - не съм гледал. В случая камиона е нарушил ГРУБО правилата за движение, но вероятно полицаите пак ще го отнесат към графата "Превишена скорост".Баси, този уикенд се нагледах на произшествия, като за цял сезон.

Коментар

За изявленията на кмета - мисля е коректно да се цитира нацяло. Каза ’Машините ни австрийски, технологията австрийска - работниците българи’ тук сви рамене и явно реши, че се е получило кофти изказване и добави ’Кмета също е българин, това е положението’. Лично го гледах по новините това.

Коментар

И аз го гледах, аз не го цитирах цялото, но и ls1 го е извадил от контекста.Като го питаха, защо е неравен асфалта, каза, че няма такова нещо, няма и не може да има, защото пътя се прави по най-съвременни технологии, с...(ей това отгоре за машините и т.н.). А между австрийските машини и българските работници направи една доста голяма пауза, в която явно размисли, че все пак хората за да питат явно има нещо нередно...

Коментар

Какво "НЕРЕДНО". То Цариградско е заприличало като поредица от "легнали полицаи". Вероятно по нареждане на "Генерала"

Коментар

Working...
                              X