файла който е пуснат при мен не върви на компа,дайте друг,че да си залепя и аз.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:От днес и аз си имам стикер.За колегите от Бургас давам следната информация;Стикера ми струва 5 лв.Правих го в рекламната агенция която се намира на 20 метра от магазина за електроника ’’Панда’’ в същият блок.Няма нужда да си носите флашки ,просто им давате адреса за даунлод и те си знаят работата. Разбрах че има колеги които са брали ядове в Дигитала до съда.Надявам се инфото да да е полезно за желаещите да си направят стикер.
Коментар
-
cenitel написа:файла който е пуснат при мен не върви на компа,дайте друг,че да си залепя и аз.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ЗА стикерите
http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1174 това е моя фиат и имам стикер ама незнам нов ли е стар ли е.Даде ми го един колега на срещите в русе.Всъшност аз имам и на предното и на задното стъкло.Единия е вътрешен другия външен.Избягвам да спамя темите но ако има по нови стикери кажете да се задеиствамНека Спрем Войната По Пътищата !!!
http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539
Коментар
-
ама аз съм много зле. когато си печатих моите стикери в една агенция и трябваше да поръчам минимум 10 броя. така че имам около 10 броя но са от малките, кръглите. и несъм сигурен но на тях май пише "www.fiat-bg.org/forum" а не новия надпис.от няколко месеца ми е доста напечено на зад..ка, и съвсем съм забравил да кажа. Ако някои иска стикерче да казва.п.с.длъжен съм да кажа и каква ми е забележката за да не се сърди някой после след 2 месеца висяне на задното ми стъкло и двата стикера се свиха в диаметър с около 1мм. демек като съм ги залепил на стъклото преди време са ОК, а сега като се е свил около самия стикер има 1мм останало от лепилото след свисането. от самолет не се вижда, но на някой може да му е неприятно. явно хартията на което са напечатани не е от най-марковитеФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:ама аз съм много зле. когато си печатих моите стикери в една агенция и трябваше да поръчам минимум 10 броя. така че имам около 10 броя но са от малките, кръглите. и несъм сигурен но на тях май пише "www.fiat-bg.org/forum" а не новия надпис.от няколко месеца ми е доста напечено на зад..ка, и съвсем съм забравил да кажа. Ако някои иска стикерче да казва.п.с.длъжен съм да кажа иакква ми е забележката за да не се сърди някой после след 2 месеца висяне на задното ми стъкло и двата стикера се свиха в диаметър с около 1мм. демек като съм ги залепил на стъклото преди време са ОК, а сега като се е свил около самия стикер има 1мм останало от лепилото след свисането. от самолет не се вижда, но на някой може да му е неприятно. явно хартията на което са напечатани не е от най-марковитеДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
то е ясно но от къде да ги знам че ползват некачествени материали. пък и никога не бях поръчвал такива неша. но ще ми е за урокФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Стикерите са от малките кръглите. Пресни-пресни, директно от печатницата, благодарение на колегата Yavor. Който няма стикер, ще си вземе. Останалите ще раздадем по градове, пропорционално (най-много за София, ко да се прави)...След феста ще пусна списък на хората по градове, от които да търсите стикери.
Коментар
-
fihi
damianoff написа:Аз за съжаление няма да мога да присъствам на Италфест-а и затова молбата ми е някои от София ако може да ми вземе 1 бр.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар