Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkoD написа:
    Споко бе, на 18 Март ще стане 1 месец от изпращането (и получаването) на второто ми ЛС.... още нямам стикер!Иначе от първото ЛС 4 или 5 месеца
    Ами чекаме, след още 4 месеца ще родЯ, ама стикера е на майната си...

Коментар

ilkoD написа:
      ilkoD написа:
      Споко бе, на 18 Март ще стане 1 месец от изпращането (и получаването) на второто ми ЛС.... още нямам стикер!Иначе от първото ЛС 4 или 5 месеца
      Досега 100 пъти да беше си изтеглил файла от секция download, и срещу 2-3 лв във всяко рекламно студио биха ти направили стикер...Ето: http://download.fiat-bg.org/Sticker/...гаринът обаче е научен всичко да му се поднася на готово.Няма лошо, затова се разпечатват стикери и се раздават. Но нали се сещате, че не може колегата Yavor след всяко получено лично съобщение да хуква през глава към пощата и да праща стикер. Защо колега точно ти не си получил досега стикер незнам. Добре е да се разберете с колегата на ЛС или по скайп (има му ги отдолу под всеки негов пост). Може пък да ти е пратил, но ти да не си го получил по някаква причина (да са ти го откраднали от пощенската кутия например).

Коментар

Направих си, имам на тасовете и на стъклата, но това не ми пречи да си чакам и да питам нали?

Коментар

Immortal написа:
          ilkoD написа:
          ilkoD написа:
          Досега 100 пъти да беше си изтеглил файла от секция download, и срещу 2-3 лв във всяко рекламно студио биха ти направили стикер...Ето: http://download.fiat-bg.org/Sticker/...гаринът обаче е научен всичко да му се поднася на готово.Няма лошо, затова се разпечатват стикери и се раздават. Но нали се сещате, че не може колегата Yavor след всяко получено лично съобщение да хуква през глава към пощата и да праща стикер. Защо колега точно ти не си получил досега стикер незнам. Добре е да се разберете с колегата на ЛС или по скайп (има му ги отдолу под всеки негов пост). Може пък да ти е пратил, но ти да не си го получил по някаква причина (да са ти го откраднали от пощенската кутия например).
          Аз въобще не питах за стикер,ми направо файла изтеглих.Обаче видиш ли в Стара Загора не можах да намеря да ми направят стикер с вътрешно залепване.Та стана с външно и малко по-голям :D Та сега да попитам може ли и за мене стикерче :D
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Колега iLKoD колко пари ти излезна?
            Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
            Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Princo написа:
              Immortal написа:
              ilkoD написа:
              ilkoD написа:
              Аз въобще не питах за стикер,ми направо файла изтеглих.Обаче видиш ли в Стара Загора не можах да намеря да ми направят стикер с вътрешно залепване.Та стана с външно и малко по-голям :D Та сега да попитам може ли и за мене стикерче :D
              Е как пък точно в Стара Загора не си намерил къде да си разпечаташ като аз го правя там... Дъга+ рекламно студио, зад полицията.Даже имат и файла. Търсиш Маргарита и казваш че Явор(от Хасково) те праща да ти пусне колкото искаш стикера на ФИАТ - тя знае -плащаш си ги по 1,2 май бяха и готово.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Само на това място не бях ходил ... Пу да са таковам в тъпия :D
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Това с раздаването на стикери още важи ли или всеки трябва да се спасява сам?
                  Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

Просто е! Сваляш стикера на една флашка, респективно диск, отиваш в най-близкото рекламно студио, правят ти го, лепиш го, снимаш, слагаш снимка тук и си гледаш кефа. Важи ли, не важи ли... около 1,20 са малките, кръглите...
                    NOW: ???
                    Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                    Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

svetkos_ написа:
                      Просто е! Сваляш стикера на една флашка, респективно диск, отиваш в най-близкото рекламно студио, правят ти го, лепиш го, снимаш, слагаш снимка тук и си гледаш кефа. Важи ли, не важи ли... около 1,20 са малките, кръглите...
                      Аз го знам тоя мач ама да питам
                      Fiat Brava 1.8 16V GT

Коментар

svetkos_ написа:
                        свалих файла за голямия стикер за задното стакло(logo-cut.cdr), но на компа не ми го отваря дали в рекламното студио ще излезе ? и колко ще струва ?

Коментар

.crd ??? Ако това е разширението на фаила и във фотото имат корел дроу ще могат да го видят за въпроса с цената кажете колко ще струва... тук има 2-3 Пловдивчани които се интересуваме
                          with SGNote & HTC Wildfire 8G
                          FIAT Bravo Club Plovdiv
                          Fiat Bravo 1.4 12v 80hp 9л/100км градско
                          с Анти Гравотационно Устройство (АГУ)

Коментар

Стикер

искам и ас ((
                            сяка кола на място и на думи много върви но истената е street racing!

Коментар

Здравейте, Бих искал да предложа услугите на рекламната агенция ,в която работя за изготвянето на подобни и всякакви рекламни материали и подготовка на национални дори мероприятия. Ако някой е заинтересован ми пишете.
                              Po-dobre qk i prost otkolkoto samo prost

Коментар

darkcat2005 написа:
                                .crd ??? Ако това е разширението на фаила и във фотото имат корел дроу ще могат да го видят за въпроса с цената кажете колко ще струва... тук има 2-3 Пловдивчани които се интересуваме
                                Ако имаш желание аз свалих файла ще ида в някое студио (когато имам време) и ще ви напрваим и на вас
                                Grande Punto 1.3 75 hp
                                Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Working...
                                X