И аз чакам стикер... :D не че сега като нямам не съм от форума, ама...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
nikqta написа:аз неги искам даром кажи от каде да напазарувам :D такадеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:nikqta написа:аз неги искам даром кажи от каде да напазарувам :D такаде
Коментар
-
koleff написа:Благодарение на колегата (комшията) Fihi и аз вече съм тунингован със стикер...вече съм поне с 10 коня по мощен )))NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
здравейте колеги :D искам само да балгодаря за стикера получих го и вече е на купето ми :P :P съжалявам че не съм много актовен във форума но съм студент и бачкам и така не ми остава много време сештате се , както и да е мерси много за стикера супер коректни сте сега се чуствам пълноправен член на форума :DYOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Коментар
-
svetkos_ написа:Искам от този големия стикер за задния джам, който е. Досега не съм получавал. Или поне да ми кажат откъде да си дръпна файла, за да видя някъде да отида, за да ми направят и да си го лепна.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:svetkos_ написа:Искам от този големия стикер за задния джам, който е. Досега не съм получавал. Или поне да ми кажат откъде да си дръпна файла, за да видя някъде да отида, за да ми направят и да си го лепна.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар