Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз мога ли да се включа към следващия списък с чакащи за СТИКЕР....?
    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

i4kin написа:
      Аз мога ли да се включа към следващия списък с чакащи за СТИКЕР....?
      todorshalev написа:
      ...а начина е много прост и лесен....пишеш Л.С. (лично съобщение) на колегата Yavor в което пишеш че желаеш стикер и добавяш точния ти адрес,име и фамилия както и пощенския кодкогато колегата има време ще ти пусне стикера по пощата,колегата не ходи да изпраща всяко писмо по отделно(с едно ходене пуска 10-15 писма за различните желаещи) тои си има и друга работа освен да оди да пуска писма Споко ще ти пусне и на теб както и на всички записали се ПС:стикерите са безплатни
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
      -------------------------------------
      1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

хе хееее и моя пост са копира на левои и десно :D сори за спама
        Шофирай разумно, на пътя не си сам.
        Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
        Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
        Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Е супер значи скоро ще си имам стикер .
          преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Стикери вече имам при мен. Ако някой от Ямбол или региона, както и от Сливен иска, да се свърже с мен.

Коментар

Днес си получих стикера и сам го лепнал вече.Благодарности на Yavor
              преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Още си чакам стикера. Пощальонката е много мързелива. Ще трябва да ходя лично до пощата да видя дали е пристигнал

Коментар

Yavor написа:
                  Днес да почерпят:theosOn3love_жоро_infirmhwarangScorpion_B Vdalgia123ЖивкоGBGZTEAMGBGZtodorshalev и приятеля му с типотоrosenmvrtopuzkolubommnqkvogadnodch94nanobana nodilyanski1977loopХа честито - чакайте си писъмцата към понеделник, вторник - а по-късметлийте - може и още утре.Тръгвам към пощата
                  Мерси Колега сега ми е чакането само щото тука в моя блок специално е Италианска афера много са тея с Фиат пък пощата е обща някой чорне ли ми го да не казвам коя негова роднина ще страда
                  Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

Благодаря! Чакането си заслужаваше
                    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

4 месеца вече, не мисля че си заслужава (направил съм си ама......ЛС напразно...) несериозна работа

Коментар

ете тва се вика кеф прибирам се към нас (пеша) и си намерих 20 лв.отварям си ПК и ко да видя плик поглеждам ие от далече (Ямбол) отварям го и кво установявам имам си стикер даже има още едно за един френд заглеждам се има и друго и ко тва Карта на ЕКО ебати и якото

Коментар

Хехехе, ти си получил и мойте неща 4 месеца, т`ва си е половин бременност чакане.....

Коментар

todorshalev написа:
                            ете тва се вика кеф прибирам се към нас (пеша) и си намерих 20 лв.отварям си ПК и ко да видя плик поглеждам ие от далече (Ямбол) отварям го и кво установявам имам си стикер даже има още едно за един френд заглеждам се има и друго и ко тва Карта на ЕКО ебати и якото
                            Чшшш, колега, не от Ямбол, а от Хасково дойдоха... @IlkoD - ако съм те забравил (пропуснал) извинявай, случва се.Пиши ми пак ЛС и този път няма.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                              todorshalev написа:
                              Чшшш, колега, не от Ямбол, а от Хасково дойдоха... @IlkoD - ако съм те забравил (пропуснал) извинявай, случва се.Пиши ми пак ЛС и този път няма.
                              ееее колега ти пък сега не издребняваи Имаш бира от мен рефанш иначе бях много развалнуван за тва съм збъркал

Коментар

Прибирам се днес, паркирам пред нас слизам и на цимента до пощата леко кален плик. Отварям и виждам "Стикер" :D

Коментар

Working...
                                X