Yavor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
Yavor написа:Здравейте колеги,днес съм пуснал стикери по пощата на следните хораzveraMITAKASIvanIanushevtodorshaleviuly_vnRaggaJun gleBUHTaNoPB5976BCTqnkatadikaniodelpiero_fanJTDBRA VO_JTDЗнам че има и други, които са ми писали, но толкова ми бяха стикерите.Прерових де-що места на които държа стикери и толкова успях да изстържа - даже на моето Пунто нямам залепен Поемам обещание към колегата _жоро_ той да бъде първия на когото лично аз ще изпратя стикери до Германия, за моя сметка като направя следващия тираж.Искам да подчертая нещо друго:Колеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОДДнес пускам писма на 2-3 човека само с малко име и на един по ник - те си знаят кои са - ако не си получат стикерите - сори.Освен това не пущам стикери на хора, на които съм пращал вече - точно защото са ми оскъдни.От днес така да се каже "ЗАНУЛЯВАМ" списъка.Който ми е писал и не е получил - да ми пише пак.Нов тираж - до няколко седмици.----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:Yavor написа:За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:nanobanano написа:Yavor написа:За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар