Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Здравейте колеги,todorshalevКолеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОД.
    Туи се отнася до мене първо бях развалнуван че ще ми прати (получих ЛС) и му пратих само Адрес :D без ПК тои ми писа да му пратя и име и аз пратих ама ПК не съм Абе даи боже да доиде .Мерси Яворе да си жив и здрав ПП:получи ли го веднага го лепкам
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Yavor написа:
      Здравейте колеги,днес съм пуснал стикери по пощата на следните хораzveraMITAKASIvanIanushevtodorshaleviuly_vnRaggaJun gleBUHTaNoPB5976BCTqnkatadikaniodelpiero_fanJTDBRA VO_JTDЗнам че има и други, които са ми писали, но толкова ми бяха стикерите.Прерових де-що места на които държа стикери и толкова успях да изстържа - даже на моето Пунто нямам залепен Поемам обещание към колегата _жоро_ той да бъде първия на когото лично аз ще изпратя стикери до Германия, за моя сметка като направя следващия тираж.Искам да подчертая нещо друго:Колеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОДДнес пускам писма на 2-3 човека само с малко име и на един по ник - те си знаят кои са - ако не си получат стикерите - сори.Освен това не пущам стикери на хора, на които съм пращал вече - точно защото са ми оскъдни.От днес така да се каже "ЗАНУЛЯВАМ" списъка.Който ми е писал и не е получил - да ми пише пак.Нов тираж - до няколко седмици.
      То хубаво но вече понеделник мина а писъмце няма Колко ли дни пътуват по пощата незнам но дано да дойде
      ----------------------------------------------------------------------------
      Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
      ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
      ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Ти поне чакаш писмото а за нас какво остава
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Предполагам че днес - утре ще започнете да ги получавате - пуснал съм ги в петък следобед.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Колега мен пак ме забрави...
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Току що ми донесага стикера.После го слагам и качвам снимка Благодарско колеги.
              ----------------------------------------------------------------------------
              Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
              ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
              ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Урааааааа , дойде ми и на мен стикера ще си го лепна и ще снимам.Още веднъж мерси !!!

Коментар

ФИАТ СТИКЕР

ДОЙДЕ .... това е най-важното !Благодаря
                  ---- ФИАТ БРАВА 1.6 16V 2000г ----

Коментар

И моя го получих за което БЛАГОДАРЯ! Сега чета из форума тук да видя къде се лепи
                    Fiat Marea TD100

Коментар

Благодаря ,Яворе Сега ще ровя из форумите,да видя къде да го сложа.Благодаря пак.
                      ===============================
                      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //
                      ===============================

Коментар

За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!

Коментар

Yavor написа:
                          За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!
                          Извинявай за въпроса,ама на мен пак не ми прати,нали?

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

nanobanano написа:
                            Yavor написа:
                            Колега, като си видиш името в списъка, тогава съм ти изпратил.Ако беше чел внимателно и ми беше написал името си миналия път - и ти сега щеше да получаваш.Стига вече едни и същи въпроси!

Коментар

Yavor написа:
                              nanobanano написа:
                              Yavor написа:
                              Колега, като си видиш името в списъка, тогава съм ти изпратил.Ако беше чел внимателно и ми беше написал името си миналия път - и ти сега щеше да получаваш.Стига вече едни и същи въпроси!
                              Добре,извиних ти се предварително Можеше да пишеш и твоето име пак щях да го получа но няма значение.Другия път

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

колеги и аз искам от старазагора съм и незнам от къде и как да си намеря
                                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Working...
                                X