EasternAlien написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
EasternAlien написа:Виж тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26366Можеш да си запишеш файла на флашка и да го занесеш в някое рекламно студио да ти изкарат или да поръчаш на Явор мисля бешеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Ей, мързела е лошо нещо :P Имаш нет, не знаеш как да го ползваш Ей го на за около 10 сек. търсене: Паралели 249Сувенири, печат, външна и Интернет реклама.адрес: 1336 София, ж.к. Люлин 3, бул. Панчо Владигеров бл. 380 вх.А ет.1 офис 1А, тел.: +359 2 8279842 / Медии и реклама / Рекламни агенции Арт Електроник 827Светлинна реклама. Светодиодни LED обемни надписи, часовнициадрес: 1359 София, ж.к. Люлин 5, бл. 504, тел.: +359 88 7251729 / Медии и реклама / Рекламни агенции Си Ей Ес 1754Рекламна агенция.адрес: 1324 София, ж.к. Люлин 7, бул. Царица Йоана No.49 , тел.: +359 2 9330870 / Медии и реклама / Рекламни агенции Бранд Ню Дизайн Рекламна агенция, предлагаща пълно рекламно обслужване.адрес: 1324 София, ж.к. Люлин 7, бл. 718 вх.В, тел.: +359 89 6885752 / Медии и реклама / Рекламни агенции Линела Рекламна агенция. Пълно рекламно обслужване.адрес: 1324 София, ж.к. Люлин 9, бл. 913 вх.Б ет.3 ап. 31, тел./факс: +359 2 8265280 / Медии и реклама / Рекламни агенции
Коментар
-
EasternAlien написа:Ей, мързела е лошо нещо :P Имаш нет, не знаеш как да го ползваш Ей го на за около 10 сек. търсене:Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Господин Модератор-Явор,ако раздаването на стикери вече е приключило-няма лошо....Единствено елементарно възпитание и малко колегиалност биха те накарали да пишеш в собственото ТиВАЖНО съобщение(тема) Честита Нова Година===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
"4. Изпращате си пощенския адрес на мен на ЛС заедно снякакъв телефон за врузка за свеки случай и чакате. Обещавам след получаване на адреса ви, максимум до 1-2 дни да пусна писмото ссъс стикера и след още няколко дни в зависимост от пощенските услуги - да е при вас. Доста от вас имат старите стикери, които правих, т.е. знаета че е 100% сигурно. " :D :D :D :D :D :D Това не е мое...Това е точка №4 от условията на първа страница.===============================
// ..."Денят не си личи по сутринта"... //
===============================
Коментар
-
Мдаа, виноват.Чакам по принцип да се посъберат хора за да изпращам - за 1-2 писма няма как да тичам до пощата - все пак съм на работа.Ама си признавам че този път се олях.Поемам обещанието да пусна стикери утре на който ми е писал - не мога днес защото стикерите са в къщи.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Яворе,да не ме забравиш пак Пращай стикера та да покажем форума на международна сценаFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Здравейте колеги,днес съм пуснал стикери по пощата на следните хораzveraMITAKASIvanIanushevtodorshaleviuly_vnRaggaJun gleBUHTaNoPB5976BCTqnkatadikaniodelpiero_fanJTDBRA VO_JTDЗнам че има и други, които са ми писали, но толкова ми бяха стикерите.Прерових де-що места на които държа стикери и толкова успях да изстържа - даже на моето Пунто нямам залепен Поемам обещание към колегата _жоро_ той да бъде първия на когото лично аз ще изпратя стикери до Германия, за моя сметка като направя следващия тираж.Искам да подчертая нещо друго:Колеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОДДнес пускам писма на 2-3 човека само с малко име и на един по ник - те си знаят кои са - ако не си получат стикерите - сори.Освен това не пущам стикери на хора, на които съм пращал вече - точно защото са ми оскъдни.От днес така да се каже "ЗАНУЛЯВАМ" списъка.Който ми е писал и не е получил - да ми пише пак.Нов тираж - до няколко седмици.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Yavor написа:Здравейте колеги,днес съм пуснал стикери по пощата на следните хораzveraMITAKASIvanIanushevtodorshaleviuly_vnRaggaJun gleBUHTaNoPB5976BCTqnkatadikaniodelpiero_fanJTDBRA VO_JTDЗнам че има и други, които са ми писали, но толкова ми бяха стикерите.Прерових де-що места на които държа стикери и толкова успях да изстържа - даже на моето Пунто нямам залепен Поемам обещание към колегата _жоро_ той да бъде първия на когото лично аз ще изпратя стикери до Германия, за моя сметка като направя следващия тираж.Искам да подчертая нещо друго:Колеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОДДнес пускам писма на 2-3 човека само с малко име и на един по ник - те си знаят кои са - ако не си получат стикерите - сори.Освен това не пущам стикери на хора, на които съм пращал вече - точно защото са ми оскъдни.От днес така да се каже "ЗАНУЛЯВАМ" списъка.Който ми е писал и не е получил - да ми пише пак.Нов тираж - до няколко седмици.
Коментар
-
ОК, колега.Аз все пак ще ти пусна като стане новия тираж, а ти ако искаш се сърди...Както знаеш това тука не е професия на никой от нас за да бъдем държани отговорни за несвършена работа, нито пък е детска градина за да се сърдим и да дърпаме другарката за мантата "моля другарко, пък ми изядоха пастичката....".Всичко тук се прави на добра воля и от чиста проба ентусиазъм - а когато имаш лични проблеми и служебни ангажименти - ентусиазма ти за хобитата се изпарява, е поне временно де...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар