Браво,браво това е чудесно.Ще поизчакам и аз още някой месец и задължително ще си поръчам стига да има до тогава де(надявам се).Стикерчетата са супре и мисля че всеки който кара фиат би трябвало да има такъв
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
_жоро_ написа:A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:_жоро_ написа:A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
Yavor написа:_жоро_ написа:A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.Фиат Браво 1.9 JTD REMAP
Коментар
-
Яворе, спешно ми трябва стикер за външно залепяне... Днес, дядото (тъста ми) итърва един П-образен винкел в/у багажника... За късмет не спраска задното стъкло, но пък проби дупка на задната врата. Спешно ми трябва стикер за външно залепяне, че да мога да прикрия дупката! Благодаря!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
раздаваме ли още стикери и какво трябва да направи човек за да получи такъвШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Виж тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26366Можеш да си запишеш файла на флашка и да го занесеш в някое рекламно студио да ти изкарат или да поръчаш на Явор мисля беше
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар