Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво,браво това е чудесно.Ще поизчакам и аз още някой месец и задължително ще си поръчам стига да има до тогава де(надявам се).Стикерчетата са супре и мисля че всеки който кара фиат би трябвало да има такъв
    ----------------------------------------------------------------------------
    Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
    ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
    ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ

Коментар

Снощи най-после и аз си поръчах стикер на Явор. Сега чакаме...Между дрругото-още не съм видял наживо кола със залепен стикер на форума ни. СРАМОТА
      ===============================
      // ..."Денят не си личи по сутринта"... //

Коментар

A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.
        Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
        Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

_жоро_ написа:
          A може ли да се изпрати стикер до Германия?Веднага си поръчвам,от другия месец съм с ново купе и мисля да му лепна един стикер на форума.
          Може, по-скъпичко ще е изпращането, ама ще го преживеем!Дай адрес на ЛС.Иначе до всички, които чакат - вече тази седмица наистина ще пращам - чакам да се посъберат хора за да има смисъл да ходя до пощата.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            _жоро_ написа:
            Може, по-скъпичко ще е изпращането, ама ще го преживеем!Дай адрес на ЛС.Иначе до всички, които чакат - вече тази седмица наистина ще пращам - чакам да се посъберат хора за да има смисъл да ходя до пощата.
            Да не ме забравиш и мен този път, надявам се ми имаш данните, ако не да ти ги пратя пак на ЛС? Поздрави.
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Яворе,явно не си имал време тия дни...Кога да чакаме "блага вест"

Коментар

Yavor написа:
                _жоро_ написа:
                колега явор имам огромното желание за лепенка ще ти напиша данните си пък ти ако стигнеш ми прати лепенчица. Аз съм Любослав Валявичарски гр. Самоков ул. Подридна 76 Б. Мерси ако видя в пощата си пратка от теб
                Фиат Браво 1.9 JTD REMAP

Коментар

Коментар

Коментар

Yavor писах ти ЛС нали няма да ме забравиш за стикерче
                      Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

Яворе, спешно ми трябва стикер за външно залепяне... Днес, дядото (тъста ми) итърва един П-образен винкел в/у багажника... За късмет не спраска задното стъкло, но пък проби дупка на задната врата. Спешно ми трябва стикер за външно залепяне, че да мога да прикрия дупката! Благодаря!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Кво стаа с тия стикере,бе,Явор?

Коментар

ей много благодарим за стикерите откакто ги прати си ги олепихме по стъклата та неможем да видим през тях
                            Fiat Punto 1.9 jtd '03 год.

Коментар

раздаваме ли още стикери и какво трябва да направи човек за да получи такъв
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

Виж тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26366Можеш да си запишеш файла на флашка и да го занесеш в някое рекламно студио да ти изкарат или да поръчаш на Явор мисля беше
                                Ползвайте мигачи!
                                Sometimes I feel like screaming

Коментар

Working...
                                X