В никоя сметка, нищо няма да внасяш - ето този пост е отчитането ти!След малко ще те включа в списъка на получилите стикер!Толкоз...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Повтарям казаното от мен, защото има неразбрали отново!Искам да помоля ВСИЧКИ колеги да ми пишат ИМЕНАТА си, защото не мога по ник да пращам стикери.Освен това искам Задължително ПОЩЕНСКИЯ КОД на населеното ви място или квартал, защото има малки населени места, които съвпадат като имена с други такива: пример - Лясковец - може да е град и село - различни места са.От друга страна за СОФИЯ също е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН пощенския код - имам случаи с непристигнали и върнати писма.От днес който не ми пише подробно всичко, НЯМА ДА ПОЛУЧИ СТИКЕР - защото почти на всяко второ ЛС се налага да уточнявам - кой си забравил името, кой пощенския код.... Няма повече да пращам стикери ако инфото не е пълно - който не получи - сам да се сеща защо! Заболяха ме пръстите в тази тема да моля за съдействие! Освен това вече на въпроси "здрасти мен как да получа стикерче" и други подобни НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ. Всичко си е написано в темата - който не чете - не заслужава стикер!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Аз нещо не разбрах.. Писах ЛС на Yavor че искам стикер. Дадох си адреса - п.к., улица и номер, име и телефон... Оттогава мина повече от седмица и нищо Бях на 49 мнения и реших че е заради мненията (нали се изискват 50 мнения + поне 3 месечна регистрация). После погледнах че и хора с доста под 50 мнения получават стикери.. Нищо против нямам, просто си направих труда да прочета изискванията за стикер.Тогава защо няма стикер за мен не знамFIAT Bravo 1,9 JTD GT
Коментар
-
dobrotic написа:Аз нещо не разбрах.. Писах ЛС на Yavor че искам стикер. Дадох си адреса - п.к., улица и номер, име и телефон... Оттогава мина повече от седмица и нищо Бях на 49 мнения и реших че е заради мненията (нали се изискват 50 мнения + поне 3 месечна регистрация). После погледнах че и хора с доста под 50 мнения получават стикери.. Нищо против нямам, просто си направих труда да прочета изискванията за стикер.Тогава защо няма стикер за мен не знамAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Днес разпращам пак стикерчета:Dimi3xSandetoFiat_Alfa_FenLORDAJAX ( да си го търси в пощата след празниците)pecatabravosx1,6 16,vavvasilevjenshen73MEMOmotikasMOYAkiseloСамо че ми свърши тиража, а желаещите се оказаха повече.Моля никой да не се сърди - избирал съм на кого да пратя на случаен принцип.Като направя пак - ще им изпратя и на тях.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар