Стикера е интересен, но аз лично никога не бих написал толкова информация на него.Все пак това е знак за някаква принаделжност а не информативен бадж.Ако искаш от стикерите на форума - просто ми пиши.За съжаление днес не можах да пратя партида стикери - остава за понеделник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Huku написа:Искам и аз стикерче да си сложа. Какво трябва да направя, как да поръчамBravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
Kuku написа:И аз искам два броя Отивам да пиша ЛСAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nikki_sixx написа:Сега... искам да питам нещо.Как мога да се сдобия с фанелка... като на левентите от снимките на срещата в Търново?!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На срещата в Арбанаси колегата подаде по един стикер на мен и на приателката ми, но каза да му се отчетем защото това са общи неща все пак, и ние решихме единия да му го върнем за да има за другите. Сега не знам как да му се отчета, но ето отчитам се. В чия банкова сметка да внеса съответната сума за "отчета на приходите и разходите" и колко?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар