Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Стикера е интересен, но аз лично никога не бих написал толкова информация на него.Все пак това е знак за някаква принаделжност а не информативен бадж.Ако искаш от стикерите на форума - просто ми пиши.За съжаление днес не можах да пратя партида стикери - остава за понеделник.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Искам и аз стикерче да си сложа. Какво трябва да направя, как да поръчам

--------------------

Коментар

Huku написа:
        Искам и аз стикерче да си сложа. Какво трябва да направя, как да поръчам
        Еми колега Huku пак аз ще трябва да те упътя. :D Просто пращаш ЛС на колегата Yavor с точен адрес и име.Това е.Естествено после можеш да му праснеш едно "Благодаря".
        Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
        GPS-5"+iGO Navigation

Коментар

еее нов стикер ли има аз защо съм със стария....а изоставам от модата....
          Ръката ти е на лост..пускай веднага трета скорост.....И по бикини пипам скоростния лост.....

Коментар

И аз искам два броя Отивам да пиша ЛС

Коментар

Kuku написа:
              И аз искам два броя Отивам да пиша ЛС
              Чаках те до 1 на обяд и заминавам за пощата Другия път.Ето хората на който изпращам днес:lvadi_stoevkarlosonautoborsastyle34Fiat-kaMr.Electrozlatevkiselomiro2177МиленlzisovHukuliu bakajorkosИскам да помоля ВСИЧКИ колеги да ми пишат ИМЕНАТА си, защото не мога по ник да пращам стикери.Освен това искам Задължително ПОЩЕНСКИЯ КОД на населеното ви място или квартал, защото има малки населени места, които съвпадат като имена с други такива: пример - Лясковец - може да е град и село - различни места са.От друга страна за СОФИЯ също е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН пощенския код - имам случаи с непристигнали и върнати писма.От днес който не ми пише подробно всичко, НЯМА ДА ПОЛУЧИ СТИКЕР - защото почти на всяко второ ЛС се налага да уточнявам - кой си забравил името, кой пощенския код.... Няма повече да пращам стикери ако инфото не е пълно - който не получи - сам да се сеща защо! Заболяха ме пръстите в тази тема да моля за съдействие! Освен това вече на въпроси "здрасти мен как да получа стикерче" и други подобни НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ. Всичко си е написано в темата - който не чете - не заслужава стикер!

Коментар

пфу трябваше да поръчам два...забравих типака нищо другия път ...сега чакам с нетърпение
                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Сега... искам да питам нещо.Как мога да се сдобия с фанелка... като на левентите от снимките на срещата в Търново?!
                  Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                    Сега... искам да питам нещо.Как мога да се сдобия с фанелка... като на левентите от снимките на срещата в Търново?!
                    www.sedem.bgпосле от тукhttp://yavoryankov.data.bg/FIATsticker.zipдърпаш архивче със стикера - в корелски и jpg.После ти си определяш къде и колко голяма да има!

Коментар

Мерси, Яворе!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Благодаря на Явор.Стикера пристигна и след малко ще го лепна

Коментар

Yavor и моя стикер пристигна за което много благодаря. След малко иаз ще го лепна.
                          fiat Brava 1,9TD 75 -октомври 1998

Коментар

ура и моето писамце е пристигнало ураа Yavor МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ скоро пак ще пускам поръчки
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Обзаведох се Мнооооого благодаря, Явка Като се накипря, ще се овековеча

Коментар

На срещата в Арбанаси колегата подаде по един стикер на мен и на приателката ми, но каза да му се отчетем защото това са общи неща все пак, и ние решихме единия да му го върнем за да има за другите. Сега не знам как да му се отчета, но ето отчитам се. В чия банкова сметка да внеса съответната сума за "отчета на приходите и разходите" и колко?
                                Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                                X