ЕЕЕЕЕЕЕЕ разгеле.Една 10-ка за българските пощи - работят и неделя вечерта.БРАВО!Яворе много благодаря.Мисля че ти бях писал за външно залепване, но няма значение - аз си скрих дупката от чистачката много яко и тоя ще ми е повече от полза.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
fidy написа:ЕЕЕЕЕЕЕЕ разгеле.Една 10-ка за българските пощи - работят и неделя вечерта.БРАВО!Яворе много благодаря.Мисля че ти бях писал за външно залепване, но няма значение - аз си скрих дупката от чистачката много яко и тоя ще ми е повече от полза.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Проверих си пощата днеска и какво да видя ?! Стикерче !!!! Направо ще се пръсна от кеф. Първата ми работа утре преди лекции е да го лепна... Сега ще има цяла вечер да му умувам :D Благодаря, Яворе !!!www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
MrElectro написа:А на мен ще ми пратите ли ? Както казах в предния пост,стария остана на бившото бравоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Милен написа:Моят стикер и тази сутрин все още го нямаше... Яворе, искаш ли, ако и довечера не е дошъл, да ти пратя адреса наново? Да не би да се е объркало нещо?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Аз понеже съм още доста млад във форума и си позволих да си направя свое стикерче , и утре като отида на работа ще си го изрежа на плотера, дано администраторите на форума нямат нищо против , но поне да имам нещо и аз на стаъклото с което да се отличавам от другите колички тук това е стикерчето , буквите естествено ще бъдат от бяло фолио направил съм го така че да го видите и да за да попитам дали ще одобрите начинанието ми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар