И мойто писмо дойде, мерси много!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Аз още си чакам Yellow_Flash_Colorz_PDT_32www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Аз съм си дал поръчката да не ме забравиш :Dwww.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Днес пущам стикери на следните колеги:elx crush skyleca Cvetelin rymbym ruminidi Милен doksi84 la squadra azzurra fidy Georgi Hinov Turbo mitenceto89 zarcov янков niki_sixx valietaКойто друг щеше да поръчва - може да го прави.Ако съм пропуснал някой - нека ми пише пак. Кутията ми с ЛС е пълна с какво ли не и трудно ги отсявам.Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки Сериозно, моля ви четете в темата преди да ми пишете!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:.....Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки .....Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
fidy написа:Yavor написа:.....Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки .....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар