Днес ми се обадиха че каквото съм поръчал е готово - в понеделник ще ги получа и живот и здраве във вторник започвам да пращам на всички които са ми пратили адреси.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Днес ми се обадиха че каквото съм поръчал е готово - в понеделник ще ги получа и живот и здраве във вторник започвам да пращам на всички които са ми пратили адреси.
А как стои въпроса с плащането, понеже не видях никъде да пише. Има един пич с Брава 1.4, който идва на сбирките ни и иска стикерче, но май не е регистриран, а само разглежда форума
Мноооого хубава новина :D А аз дали ще получа от тази партида стикер, че от първата явно не е стигнал за мен, пък отдавна пуснах ЛС?
Такаааа,тиражче вече имам...Днес пускам на 18 човека - всеки може да провери дали му пращам във второте мнение на първа страница на тази тема.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5#168925Ако някой не се намира, значи или не и е пратил адреса си или нещо съм го затрил (но това е малко вероятно).Нека да ми пише на ЛС пак...Е колегата Kimi Raikonen дет’ искаше да ме ’разчука кат’ маруля’ ако не му пратя стикер - ами на него адреса не му го намирам никъде и съм 99% убеден че не ми е пращал...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Е, браво! Точно преди коледа, като подарък ще си го получа!
Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Мнооооооооооого благодаря на колегата Явор много е готин стикера тъкмо преди малко го получих.Сега като го лепна на задното стъкло все повече бегачки ще го гледат
Такаааа,тиражче вече имам......Е колегата Kimi Raikonen дет’ искаше да ме ’разчука кат’ маруля’ ако не му пратя стикер - ами на него адреса не му го намирам никъде и съм 99% убеден че не ми е пращал...
Коментар