Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor, ще чакаме...като са готови пиши
    Fiat Brava 1.4 12V '98
    Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Днес ми се обадиха че каквото съм поръчал е готово - в понеделник ще ги получа и живот и здраве във вторник започвам да пращам на всички които са ми пратили адреси.
      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
        Днес ми се обадиха че каквото съм поръчал е готово - в понеделник ще ги получа и живот и здраве във вторник започвам да пращам на всички които са ми пратили адреси.
        УРААААААААА

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
          А как стои въпроса с плащането, понеже не видях никъде да пише. Има един пич с Брава 1.4, който идва на сбирките ни и иска стикерче, но май не е регистриран, а само разглежда форума
          Yavor може ли да получа отговор на въпроса
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Най-лесния вариянт е да се регистрира и ще го получи безплатно.. ..ако все още са такива условията

Коментар

coolboby написа:
              Най-лесния вариянт е да се регистрира и ще го получи безплатно.. ..ако все още са такива условията
              Условията са в началото на тази тема...
              Fiat Brava 1.4 12V '98
              Alfa Romeo 1.6 t.s. '00

Коментар

Yavor написа:
                Мноооого хубава новина :D А аз дали ще получа от тази партида стикер, че от първата явно не е стигнал за мен, пък отдавна пуснах ЛС?
                Bravo 1.6/16V ... и на газ

Коментар

За съжаление стикерите ще са при мен в четвъртък.Моля за търпение.Който ми е писал - ще получи.

Коментар

Такаааа,тиражче вече имам...Днес пускам на 18 човека - всеки може да провери дали му пращам във второте мнение на първа страница на тази тема.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5#168925Ако някой не се намира, значи или не и е пратил адреса си или нещо съм го затрил (но това е малко вероятно).Нека да ми пише на ЛС пак...Е колегата Kimi Raikonen дет’ искаше да ме ’разчука кат’ маруля’ ако не му пратя стикер - ами на него адреса не му го намирам никъде и съм 99% убеден че не ми е пращал...

Коментар

там съм вече чакам
                      Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Е, браво! Точно преди коледа, като подарък ще си го получа!
                        Understeer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.

Коментар

голямо мерси за стикера днес го получих и от утре вече е на задното стъкло
                          Renault Laguna 1,9 dci 2002

Коментар

Стикер

Мнооооооооооого благодаря на колегата Явор много е готин стикера тъкмо преди малко го получих.Сега като го лепна на задното стъкло все повече бегачки ще го гледат
                            Nissan Primera 1.6 16v P11
                            ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

И АЗ ИСКАМ СТИКЕР АКО МОЖЕ
                              ХАХА

Коментар

Yavor написа:
                                Такаааа,тиражче вече имам......Е колегата Kimi Raikonen дет’ искаше да ме ’разчука кат’ маруля’ ако не му пратя стикер - ами на него адреса не му го намирам никъде и съм 99% убеден че не ми е пращал...
                                Пращам ти адрЕсо на ЛС.Дерзай! :D
                                Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

Working...
                                X