Искам да помоля всички за търпение -тези които са ми писали и не са се появили в списъка на 1 странциа на тази тема.От извстно време отсъствам от града и чак другата седмица ще се прибера и пращам!Предупреждавам също че стикерите свършват. Ще мислим за последващ тираж май!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Явка, ако се сетиш може и на мен да пратиш 3 за вътрешно залепване че за срамотиите и от пуста липса на време все не мога да поръчам. Адреса го знаеш - Драган Цанков 36, СТЦ Интерпред, Банка Запад-Изток, Здравко Габровски.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Kimi_Raikonen написа:Yavor,Ша та разчукам кат маруля, ако не ми пратиш стикер. :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Съжалявам колеги, всички, които чакате стикери - онзи ден на една среща раздадох каквото имах. Сега преговарям за нов тираж, надявам се до края на другата седмица да имам налични и да разпратя. Моля за търпение.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
chaki написа:Ако може качете стикера някъде в подходящ за печатане формат за да можем и сами да си намерим къде да си напечатаме а и други неща може ( фанелки ,шапки, чаши и др).
Коментар
-
chaki написа:Кажете какво правим. Ще има ли стикери или да се погрижим сами?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар