Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Сега е момента да кажете какъв размер искате? Най-масовите и най-малки са 6 см. Не заемат много място, но се виждат ясно от близо. Ако си по-далеч да речем на 15-20 метра - не е съвсем ясно дали е стикер на форума. Другите - 10 см - те като че ли са твърде големи. 8 см май не сме правили досега. Да направим 8?
    10cм са идеални!! )))
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

За момента нямам малки стикери у мен. Ще поръчам тези дни и като са готови ще пиша в темата.

Коментар

Е, няма и 3 месеца, и са готови Водени от принципа "Хубавите неща стават бавно", момчетата, които ги правят - наистина са се справили добре! Качеството е доста високо.Налични са стикери с размери 6 см, 8 см и 10 см. Назад по темата могат да се видят 6 и 10 см, а 8 - правим за първи път. В София - на срещите на форума всеки желаещ може да получи стикер. ако някой е крайно възпрепятстван и не може да дойде - ще му пращам по пощата. За другите градове - обикновено изпращам няколко на един човек, който се грижи за раздаването им. Всеки, който иска стикер - нека пише в тази тема или да пише в чат-темата за неговия град (ако има). Възможно е да има стикери у хората, на които съм пращал по-рано.

Коментар

Аз мога да съм куриер за Враца и региона, но както виждаш, там организация няма. Ще им пиша в темата.
          Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
          Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
          Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

В Пловдив - 3 размера стикери от кръглите - у Airfan.

Коментар

Имам малки стикери от трите размера, пращам по поща, по куриер, могат да бъдат поръчани и в магазина на сайта, за София - лично предаване също е възможно, а също така - всеки желаещ ще може да получи стикер и ако посети 10-я ИТАЛФЕСТ 2013.

Коментар

Малките стикери с новия домейн изглеждат така:

Коментар

За мен може ли :P

Коментар

Може. Я драсни едно ЛС на krasio_79bs да го питаш дали случайно няма у него. Ако ти каже, че няма, пиши пак в темата, ще измислим как да получиш.

Коментар

ogi28b написа:
                      Може. Я драсни едно ЛС на krasio_79bs да го питаш дали случайно няма у него. Ако ти каже, че няма, пиши пак в темата, ще измислим как да получиш.
                      Писах му - ако има нещо ще пиша пак тук

Коментар

здр

може ли да си поръчам 3 стикера за моето фиатче искам по възможност да са от големите стикери

Коментар

ogi28b написа:
                          Малките стикери с новия домейн изглеждат така:
                          Здравей Оги с колегата Immortal Деян Атанасов се виждаме чат пат за по бира ще го питам има ли ако няма ще ми пратиш ли от тези стикери 3 броя 2 са за моите фиатки и един за една колежка от форума и с нея чат пат се виждаме .Поздрави от Лом .
                          Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!

Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
                          Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години

Коментар

И аз искам да се запиша за един стикер по възможност от тоя малкияВ Кубрат за сега не съм засичал фиат със стикер ,така че може аз да съм първия

Коментар

С удоволствие бих украсил Пунтьо с такъв стикер, ако може - и за мен един
                              Fiat Palio Weekend 75 - до пролетта на 2013;
                              FIAT PUNTO 2 (18

Коментар

boyan_kb написа:
                                И аз искам да се запиша за един стикер по възможност от тоя малкияВ Кубрат за сега не съм засичал фиат със стикер ,така че може аз да съм първия
                                Ми гледай хубаво бре младеж, през месец два се разхождат два стикера един до друг, на 1-ви ще пътувам, мога да ти го донеса, само да видим от къде да ти намеря един стикер.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X