Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да се похваля и аз вече съм със стикери,чакам само Airfan да вземе и ключодържатели
    Прикачени файлове

Коментар

Колеги, като си залепите стикерче, моля, качвайте по една снимка Напомням, че стикерите са напълно безплатни, за всички потребители на форума, независимо дали са членове от 1 ден или от 1 година. Преди да ми пишете, проверявайте в чат-темите за вашия град - може да има човек, на който съм пратил и да си вземете много по-бързо. Пратил съм по принцип в Пловдив, Казанлък, Габрово, В. Търново, Кюстендил, Перник, Русе.... Сигурно пропускам някой. Съвсем скоро, само да станат готови новите партиди, ще пратя на Краси в Бургас, на Петко в Плевен, на Марто във Варна... Само ви моля да ми пишете и да ме подсещате, защото вече не съм много млад и забравям, а нямам навика да си гледам ЛС-тата, след като вече съм ги прочел веднъж. Ако някой ми е писал, обещал съм му, и не съм му пратил - моля да ме извини и да ме подсети отново!

Коментар

здравейте

Здрасти колеги имам много голямо желание за едни голям стикер за задното стъкло ако някои колега който живее в близост до София : Дианабад , Студентски град , Мусагеница и другите блиски квартали да пише пак бири ще черпя то се е видяло!!! благодаря предварително 0887 62 75 36 или да пише! :D :D :D :D :D :D
        Fiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!

Коментар

Re: здравейте

cecoo91 написа:
          Здрасти колеги имам много голямо желание за едни голям стикер за задното стъкло ако някои колега който живее в близост до София : Дианабад , Студентски град , Мусагеница и другите блиски квартали да пише пак бири ще черпя то се е видяло!!! благодаря предварително 0887 62 75 36 или да пише! :D :D :D :D :D :D
          И аз искам стикерче ама да пише fiat forum Bulgaria

Коментар

Който иска голям стикер - да използва темата за големите стикери. Тази е за малките кръгли стикери. Преди да пишете в темите, проверете в темите за срещи във вашия град дали няма колега от града, който раздава стикери. За Пазарджик - това е колегата sacheto.

Коментар

Добър ден, колеги.Днес получих от Оги рекламни материали:Стикери за вътр. залепяне ф 6смСтикери за вътр. залепяне ф 10смСтикери за външно залепяне ф 6смРекламни листовкиГолям стикерСветлоотразителиКарти За ЕкоКлючодържателиЗаявки за рекламни материали можете да давате тук на лично или (за предпочитане) Skype: martin.paisiev или 0898313452 - Марто
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

Трябват ми два малки кръгли стикера за Мерцедеса. Ако някой се наеме с тая отговорност веднага черпя 2-3-4-5 бири Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ееемииии, аз имам! Ама да видим кога и как? И недей да лъжеш!! Не черпиш бири, а чаши за бири!!!И за другите колеги се отнася - изрових из партакешите си малки стикери, тъй че ...свиркайте!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka написа:
                    Ееемииии, аз имам! Ама да видим кога и как? И недей да лъжеш!! Не черпиш бири, а чаши за бири!!!И за другите колеги се отнася - изрових из партакешите си малки стикери, тъй че ...свиркайте!
                    Ееемииии,черпя и бири,не само чаши, Ирка Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Имам и от двете в изобилие Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 И кога и как не е чак такъв дерт... Важно е къде?
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Е, къде, къде, като мина през Пазарджик някой ден... Освен ако ти не дойдеш до София...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka написа:
                        Освен ако ти не дойдеш до София...
                        Едва ли Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Избягах от столицата с газ до ламарината, ходя там само ако има спешна нужда... Значи чакам включване
                        M-Benz E 250 TD 150hp
                        M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Вече оборудвах и другите два котарника със стикерчета Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Имам и резервни от четирите вида... Ако на някой колега от Пазарджик са му нужни да свирка.Ето и фотоси:
                          Прикачени файлове
                          M-Benz E 250 TD 150hp
                          M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Някой може ли да ме уреди с 3-4-5 лепенки от кръглите. За предпочитане е от по-големите, но и от малките да са няма д ги върна Трябва да накича мареата и още 2-3-4 бравота
                            Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                            BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                            BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Сега е момента да кажете какъв размер искате? Най-масовите и най-малки са 6 см. Не заемат много място, но се виждат ясно от близо. Ако си по-далеч да речем на 15-20 метра - не е съвсем ясно дали е стикер на форума. Другите - 10 см - те като че ли са твърде големи. 8 см май не сме правили досега. Да направим 8?

Коментар

и аз искам тези 6 см трябва да се наведеш над стикера, за да видиш кво пише около ФИАТ. И то, ако е чиста колата :D И бебешки и такива за мацки искам (ако изсмисли някой дизайн скоро)

Коментар

Working...
                                X