Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колега на мен ми даде ключаря от бул. Прага 1 телефона му го има тук някъде из форума обади му се и се разберете
    Fiat Punto 1.1

Коментар

И аз имам, за София - който му трябва, може да пише ... доста обикалям и все ще се разберем нещо П.П. Имам малки
      Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ако някой не знае - у мен има много стикери:* големи за вътрешно* малки кръгли 6 см за вътрешно* малки кръгли 6 см за външно* малки кръгли 10 см за вътрешно* ключодържатели* светоотразители за децаПоръчани са и карти за Еко, че са посвършили на доста места, скоро ще има налични.Стикери има и у много други колеги, например Ключаря, може би има и у fihiСамо казвайте, малки стикери мога да пращам навсякъде, ползвам Български Пощи.

Коментар

Свързах се с колегата ключаря и тези дни ще си взема от него

Коментар

И аз вече си имам стикери, голямо Благодаря на Irka и Fihi, които ме уредиха... Длъжник съм много бири... а, даже и ключодържател си имам
            Прикачени файлове
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Колеги,а в Русе откъде може да се вземе от големите стикери?Или трябва да се изпрати от друго място?
              Fiat Marea 1.8 16v HLX
              Hyundai Terracan 2.9 CRDI

Коментар

Темата за малки кръгли стикери - също нагоре Имам:* 6 см за вътрешно лепене (за стъкло на кола, например)* 6 см за външно (за лаптоп, тефтер, хладилник....)* 10 см за вътрешноКойто иска някакъв стикер - да пише в темата, или ЛС, ще уточним изпращането. Ако съм обещал на някой и не съм му пратил, моля за извинение, изключил съм просто...

Коментар

Да питам, има ли човек от Велико Търново със стикери, че обещах на един младеж с мареа да му пратя?Ако няма ще измисля нещо.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ще пратя на Торнадото, а той ще снабди coolboby.

Коментар

Колеги нямам стикери на форума ,кой може да ми прати по пощата ? благодаря предварително пишете на Л.С
                      FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

fuel injekcion написа:
                        Колеги нямам стикери на форума ,кой може да ми прати по пощата ? благодаря предварително пишете на Л.С
                        хайде колеги никой ли не може да ми прати 1-2 малки стикера... Почвам да се отчайвам
                        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

Коментар

стикери

аз също съм мераклия за стикер. Намирам се за по удобно в София
                          mail: v.i.petkov@mail.bg
                          0888 445 776

Коментар

СТИКЕРИ

Колегата ОГИ ogi28b има или на 5 те кошьта /КЛЮЧАР/ и аз ще имам другата седмица
                            КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                            Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                            http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

И аз вече си имам стикери, голямо Благодаря на ogi28b,който ми изпрати даже и бонуси:Имам свободен стикер 10см. за вьтрешно. Ако колега от Видин иска, да пише на ЛС.
                              Fiat Brava 1,2 16 V 99г.

Коментар

Имам вече и големи стикери и малки и карти за Еко ... Който му тряя за София да пише ЛС П.П. Другият път ще измуфтя и за ключодържатели, че са вървежни ... Оги ... отбележи си го :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X