Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и снимката,на който му се занимава ще излезе по-евтино да се направи това отколкото куриера.
    Прикачени файлове
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Колеги, правят ли се все още стикери като на приложената снимка?! Този от горния пост ми е доста голям, но този кръгличкия ми харесва...Другия вариант е ако някой има файлчето с малкия стикер да ми го изпрати и да си го отпечатам в някоя рекламна агенция, че взех още едно немско возило, а знаете, че обичам да им лепя стикери на форума
      Прикачени файлове
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Убаво де, възможно е да греша, но не съм ли ти пращала такъв стикер? Ако греша - давай някъв адрес, за да ти пратя.А ако наистина живееш в Пазарджик и не ти е спешен - можем да се разберем нещо, като ходя към Пещера, да се чуем и да ти оставя пътьом.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Убаво де, възможно е да греша, но не съм ли ти пращала такъв стикер? Ако греша - давай някъв адрес, за да ти пратя.А ако наистина живееш в Пазарджик и не ти е спешен - можем да се разберем нещо, като ходя към Пещера, да се чуем и да ти оставя пътьом.
          Изобщо не ми е спешен, но ми се иска да си имам... Може и ти да си ми пращала този, дето съм лепнал на мондеото, но вече не си спомням как съм се сдобил с него, било е доста отдавна... Ако пътуваш до Пещера слагай един в дамската чанта и дрънни един телефон Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Пък ако имаш файла ще стане още по - лесно
          M-Benz E 250 TD 150hp
          M-Benz 200d 75 hp

Коментар

msotiroff написа:
            ..ако някой има файлчето с малкия стикер да ми го изпрати и да си го отпечатам в някоя рекламна агенция...
            И за двата стикера файловете си стоят кротко в Downloads. Конкретно за малкия: Цък!
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

msotiroff написа:
              Изобщо не ми е спешен, но ми се иска да си имам...
              Мишо, стикери нямам, но пък имам един форумски ключодържател в повече. Ако ти трябва, още утре ще е твой.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

msotiroff написа:
                Irka_fihi написа:
                Изобщо не ми е спешен, но ми се иска да си имам... Може и ти да си ми пращала този, дето съм лепнал на мондеото, но вече не си спомням как съм се сдобил с него, било е доста отдавна... Ако пътуваш до Пещера слагай един в дамската чанта и дрънни един телефон Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Пък ако имаш файла ще стане още по - лесно
                Няма нужда да слага в чантата, те си стоят кротко в подлакътника на Марчето. Скоро имаме ходене към Пещера, така, че ще се уредиш.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                  msotiroff написа:
                  Irka_fihi написа:
                  Няма нужда да слага в чантата, те си стоят кротко в подлакътника на Марчето. Скоро имаме ходене към Пещера, така, че ще се уредиш.
                  Благодаря Ще чакам да звъннете, тела ми го има в темата за взаймопомощ. Може и едно предупредително ЛС предния ден, за да не забегна нанякъде. Отново огромно благодаря!
                  M-Benz E 250 TD 150hp
                  M-Benz 200d 75 hp

Коментар

popara801 написа:
                    the_game написа:
                    Искам и аз стикерче за Гранде Пунтото От София съм. Предпочитам на някоя среща тъкмо да ви разгледам возилата
                    Ами ако се разберем за метана,може и да ти дам стикер като се срещнем.
                    Какво стана с метана. Взе ли ? Ако не да мислим цена

Коментар

Здравейте, колеги! Има ли стикери в наличност, че и аз искам един малък
                      Войната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!

FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO

Коментар

Има стикери. Ако ходиш от време на време в Пловдив, там има от кого да вземеш, ако не - ще ти пращам по някакъв начин.

Коментар

Да, ходя периодично до Пловдив, напоследък по-често. От кого или от къде точно мога да взема

Коментар

Драсни в темата "Чат за срещите в Пловдив", колегите ще ти кажат кога и къде правят срещи и от кой можеш да вземеш стикер. За последно пращах на Airfan, но може да има и у някой друг. Пратил съм също и големи стикери на него.

Коментар

ogi28b написа:
                              Драсни в темата "Чат за срещите в Пловдив", колегите ще ти кажат кога и къде правят срещи и от кой можеш да вземеш стикер. За последно пращах на Airfan, но може да има и у някой друг. Пратил съм също и големи стикери на него.
                              Добре, много благодаря, колега!

Коментар

А за София откъде мога да се сдобия с големия стикер?

Коментар

Working...
                                X