Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз търся за външно към кой да се обърна ...имам няколко бройки за вътрешно ако някой иска да ми пише ще му дам
    Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

У Airfan няма ли? (Ако си от Пловдив де.)

Коментар

Да от плд съм ... аз имам от него ама е за вътрешно залепване ще го питам да ли има някви нови за външно тъкмо ще му върна другите ....
        Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Ако са свършили, да пращам?

Коментар

За ямбол някой може ли да ми метне 1 стикер

Коментар

freeedom написа:
              За ямбол някой може ли да ми метне 1 стикер
              Е колко пъти да казвам, че за Ямбол у мен има стикери?!?Звънни по телефона да си уговорим среща и ще ти дам какъвто искаш.Само ключодържателите и картите за Еко ми се свършиха.И не ме питай кой ми е номера, има го поне на 100 места във форума, най-вече в темата с телефоните за спешни случаи.

Коментар

Търся 2 стикера за моето и на баща ми бравото за София става въпрос.
                Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

Чети тук. Значи утре има среща, остава и някой да носи стикери, предполагам ще пишат в темата .
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Стига някой да ми е писал навреме - винаги нося всичко, каквото имам.

Коментар

Колеги до сега не бях преглеждал тази тема и не знаех че има стикери /много завиждах на един приятел с хонда и стикер от техния форум/ С удоволствие ще лепна един на стъклото на моето пунте стига някои да каже по какъв начин ще си го получа. За плащане няма проблем- ще изпратя предварително необходимата сума веднага щом ми кажете къде и как . Предварително благодаря
                      Fiat Punto 1.1

Коментар

стикер

Ела да ти дам на 5 те Кьошета съмСлед празниците може да има и за външно лепене
                        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

утре, вторник ще те потърся, благодаря
                          Fiat Punto 1.1

Коментар

Искам и аз стикерче за Гранде Пунтото От София съм. Предпочитам на някоя среща тъкмо да ви разгледам возилата

Коментар

the_game написа:
                              Искам и аз стикерче за Гранде Пунтото От София съм. Предпочитам на някоя среща тъкмо да ви разгледам возилата
                              Ами ако се разберем за метана,може и да ти дам стикер като се срещнем.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

С колегата Hristyan Aleksiev си взехме файла и в една фирма за лепенки и стикери срещу 3 лева си извадихме стикери,но с големина 82х12см. и стои доста добре на целия прозорец отзад,мога да пусна снимка после.
                                Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Working...
                                X