За Ямбол не знам що пращате стикери от Шоплука, като при мен все още имам останали 5-6.Ако някой иска - да свирка на лични.И за Сливен важи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
popara801 написа:Вчера и аз раздадох на един нов колега на срещата стикер от малките за вътрешно лепене предоставен ми от Торнадото!Колеги ако се разпечатват от големите за задното стъкло,бих желал да изпратите ограничени бройки и насам.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
ChosenOne написа:Нещо за Пловдив, ще си платя доставка и стикера ... немога да намеря файловете ги имаше някъде в една тема ... търся малкия
Коментар
-
Малък кръгъл стикер в момента със сигурност има в мен - София. Има и в други колеги, но не знам в кои точно, затова не ги пиша. Ако те искат - да се запишат в тази тема.За Кюстендил - стикери има в Марто. Тази седмица предстои да уточним за кой град в кой колега ще има стикери. Стикерите се разпространяват безплатно. Ако някой ви поиска пари за такъв стикер - той се опитва да печели на ваш гръб.
Коментар
-
У мен също има известно количество от малките стикери. Който дойде на някоя от редовните срещи в София и иска - да се обади и ще получи. :Dex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колеги, имам удоволствието да ви съобщя, че получих задоволително количество стикери, с любезното съдействие на Pecho! Хайде сега, ако има желаещи - давам старт на личните съобщения с адрес на получаване!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Ирка има наложен бан от Иван, ясно. Няма да пипа компютъра. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
РАЗДАВАНЕ НА СТИКЕРИ!
fihi написа:Irka_fihi написа:Колеги, имам удоволствието да ви съобщя, че получих задоволително количество стикери, с любезното съдействие на Pecho! Хайде сега, ако има желаещи - давам старт на личните съобщения с адрес на получаване!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар