Искрен написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Вчера и аз раздадох на един нов колега на срещата стикер от малките за вътрешно лепене предоставен ми от Торнадото!Колеги ако се разпечатват от големите за задното стъкло,бих желал да изпратите ограничени бройки и насам.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Искрен написа:kosta написа:Искрен написа:И аз искам два с цял надпис "Фиат Форум БългарияAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Искрен написа:kosta написа:Искрен написа:И аз искам два с цял надпис "Фиат Форум Българиятемпра 1,9тд
Коментар
-
Колеги, аз имам една молба - като ми пращате адреса си, слагайте и по един пощенски код на населеното място, да го ева, да не ги търся всеки път из разните му там Гугъли! Благодаря!Вчера заминаха стикери за Луковит, а днес - за Търговище. Чакам потвърждения, че са получени!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
РАЗДАВАНЕ НА СТИКЕРИ!
Irka_fihi написа:Такаааа, вчера заминаха стикери за Ямбол и Русе.Пак ще помоля колегите, за които са предназначени, да се "обаждат" като ги получат, защото последният клиент не ги получи, НО сигнализира и му пратих други!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар