Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Искрен написа:
    И аз искам два с цял надпис "Фиат Форум България
    за тези стикери търси колегата Phoenix!
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
    Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Taкаааа, то стана малко като...ама айде! Да ви съобщя радостната вест - току-що из разни боклуци на бюрото, открих още един малък кръгъл стикер! И сега...който пръв ми прати адреса си на лично - ПИЧЕЛИ!
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Пичеля !!!
        In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Абсолютно! Колеги, не се хабете, последните два стикера са обещани и утре пътуват!
          Ванга

Коментар

Останали са ми 3-4 от малките стикери. Който иска - на лично, че не следя темата.
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Вчера и аз раздадох на един нов колега на срещата стикер от малките за вътрешно лепене предоставен ми от Торнадото!Колеги ако се разпечатват от големите за задното стъкло,бих желал да изпратите ограничени бройки и насам.
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

kosta написа:
                Искрен написа:
                писах на колегата Phoenix лично но не ми отговори
                темпра 1,9тд

Коментар

Искрен написа:
                  kosta написа:
                  Искрен написа:
                  Той нещо на последък не ни посещава много, но поемам ангажимента да му се обадя и да ти отговори на личното!
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                  Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Колеги, имам удоволствието да ви съобщя, че получих задоволително количество стикери, с любезното съдействие на Pecho! Хайде сега, ако има желаещи - давам старт на личните съобщения с адрес на получаване!
                    Ванга

Коментар

Абе колеги как да получа аз стикер и от къде ако е възможно
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

kosta написа:
                        Искрен написа:
                        kosta написа:
                        Искрен написа:
                        Той нещо на последък не ни посещава много, но поемам ангажимента да му се обадя и да ти отговори на личното!
                        здр колеги да не сте ме забравили?
                        темпра 1,9тд

Коментар

Колеги, аз имам една молба - като ми пращате адреса си, слагайте и по един пощенски код на населеното място, да го ева, да не ги търся всеки път из разните му там Гугъли! Благодаря!Вчера заминаха стикери за Луковит, а днес - за Търговище. Чакам потвърждения, че са получени!
                          Ванга

Коментар

Колеги стикер си имам от малките кръглите.Искам един от големите за вътрешно лепене и една тениска L.Някой ако има в повече нека сподели с мен.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Такаааа, вчера заминаха стикери за Ямбол и Русе.Пак ще помоля колегите, за които са предназначени, да се "обаждат" като ги получат, защото последният клиент не ги получи, НО сигнализира и му пратих други!
                              Ванга

Коментар

РАЗДАВАНЕ НА СТИКЕРИ!

Irka_fihi написа:
                                Такаааа, вчера заминаха стикери за Ямбол и Русе.Пак ще помоля колегите, за които са предназначени, да се "обаждат" като ги получат, защото последният клиент не ги получи, НО сигнализира и му пратих други!
                                Последният клиент забрави да те уведоми , че калеса колегата Broody със стикерче .Последният клиент ти благодари още веднъж , а за БЪЛГАРСКИ ПОЩИ думи няма ....Взеха и писма от странство да му изчезват...
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X