Имам си малък кръгъл стикер и карта ..Сега оставя да монтирам стикера (чудя се къде) ии да намеря ЕКО , за да напълня резервоара на колата , но първо трябва да напълня джоба с пари :DМерси!btw, @ Irka_Fihi - майка ми само погледна писмото и каза "Това писмо е от жена." :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Ми...то май се водя жена! По почерка ме е надушила! А сега да се отчета - заминаха карти и стикери за Пловдив, Свиленград и София. Остана само колегата от Варна, неговото ще тръгне в понеделник.Засега само Пепи е потвърдил получаването на пратката."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Ми...то май се водя жена! По почерка ме е надушила! А сега да се отчета - заминаха карти и стикери за Пловдив, Свиленград и София. Остана само колегата от Варна, неговото ще тръгне в понеделник.Засега само Пепи е потвърдил получаването на пратката.Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Колеги, преди няколко дни заминаха последните 2 стикера за Русе и Бургас! Получаването им бе потвърдено - тайно и явно! В мен остана само ОЩЕ ЕДИН! Обявявам търг с явно наддаване! Шегата настрана, но не стана ясно има ли други стикери и ще бъдат ли направени нови! Ще чакам някакво развитие по въпроса и ще пиша тук!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колеги, преди няколко дни заминаха последните 2 стикера за Русе и Бургас! Получаването им бе потвърдено - тайно и явно! В мен остана само ОЩЕ ЕДИН! Обявявам търг с явно наддаване! Шегата настрана, но не стана ясно има ли други стикери и ще бъдат ли направени нови! Ще чакам някакво развитие по въпроса и ще пиша тук!
Коментар
-
delete написа:Ами от тези които се лепят на задното стъкло. Фиат форум България, мисля че пишеше"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар