Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Имам си малък кръгъл стикер и карта ..Сега оставя да монтирам стикера (чудя се къде) ии да намеря ЕКО , за да напълня резервоара на колата , но първо трябва да напълня джоба с пари :DМерси!btw, @ Irka_Fihi - майка ми само погледна писмото и каза "Това писмо е от жена." :D :D
    Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
    Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Ми...то май се водя жена! По почерка ме е надушила! А сега да се отчета - заминаха карти и стикери за Пловдив, Свиленград и София. Остана само колегата от Варна, неговото ще тръгне в понеделник.Засега само Пепи е потвърдил получаването на пратката.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
        Ми...то май се водя жена! По почерка ме е надушила! А сега да се отчета - заминаха карти и стикери за Пловдив, Свиленград и София. Остана само колегата от Варна, неговото ще тръгне в понеделник.Засега само Пепи е потвърдил получаването на пратката.
        Ето , вече е потвърдено. Мерси
        Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
        Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..

Коментар

Колеги, да замоля ако някой ще си прави от големите стикери да направи една бройка и за мен Ще си го платя разбира се
          Fiat Bravo 1.8 16V
          Fiat Bravo II 1.9 Multijet

Коментар

Поздрави на всички.От къде да си купя стикер?

Коментар

АЗ съм мераклия за един малък стикер Yellow_Flash_Colorz_PDT_34
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги, преди няколко дни заминаха последните 2 стикера за Русе и Бургас! Получаването им бе потвърдено - тайно и явно! В мен остана само ОЩЕ ЕДИН! Обявявам търг с явно наддаване! Шегата настрана, но не стана ясно има ли други стикери и ще бъдат ли направени нови! Ще чакам някакво развитие по въпроса и ще пиша тук!
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  Колеги, преди няколко дни заминаха последните 2 стикера за Русе и Бургас! Получаването им бе потвърдено - тайно и явно! В мен остана само ОЩЕ ЕДИН! Обявявам търг с явно наддаване! Шегата настрана, но не стана ясно има ли други стикери и ще бъдат ли направени нови! Ще чакам някакво развитие по въпроса и ще пиша тук!
                  Аз го искам на каквато и цена да е!!! Ако "има сделка" на лични ще ти пратя адреса и ще уточним плащането.

Коментар

Само да уточня - стикерът е от малките кръгли! Ако го искаш - твой е!Пращай ми адрес на лично и още утре ти го пускам, щом е за теб... :D
                    Ванга

Коментар

От къде от София мога да си взема голям стикер ?

Коментар

Голям, голям...колко голям го искаш? И от кои?На тоя въпрос май трябва да ти отговори някой от Администрацията или както аз ги наричам Ръководството. :D
                        Ванга

Коментар

Ами от тези които се лепят на задното стъкло. Фиат форум България, мисля че пишеше

Коментар

delete написа:
                            Ами от тези които се лепят на задното стъкло. Фиат форум България, мисля че пишеше
                            Много ме ориентира! Всички можеш да си ги залепиш на задното стъкло и на всички пише Фиат Форум България! Условно ги разделяме на малки кръгли ( има и големи такива) и дълги, така наречените "пернишки", които представляват цял надпис "Фиат Форум България" изписан на латиница. Разгледай темата, колегите са качили снимки и на трите вида стикери!
                            Ванга

Коментар

Само аз нямам стикерче
                              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

И аз искам два с цял надпис "Фиат Форум България
                                темпра 1,9тд

Коментар

Working...
                                X