Парички - не, но приемам подаръци - парфюми, сребърни бижута, чанти, дрешки... Ти ся к’во, стикер ли искаш?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Pepi Designs написа:С нетърпение очаквам да премина .. 50 коментара Да отлича Типовия съзтезател със един Фиат стикер :P
Коментар
-
ilkor написа:Колега, няма нужда да си даваш зор с бройката Ела на някоя от софийските срещи и ще получиш стикер веднага. Примерно в неделя.Пък и имам колега който живее в Елин Пелин и кара кола със стикер ...Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
toko.bg написа:за пловдив някои няма ли стикери .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Re: РАЗДАВАНЕ НА СТИКЕРИ!
Yavor написа:Здравейте колеги,както може би сте забелязали вече имаме реклама във форума, което ни позволи не само да преминем на платен хостинг, но и да направим стикери на форума, който ще бъдат РАЗДАВАНИ на активните потребители на форума.Начинът е следният:1. Право на безплатен стикер има всеки потребител достатъчно активен да е имал поне 50 мнения във форума, като изрична проверка на качеството на мненията няма да се прави . Също Регистрацията му трябва да е по-стара от 3 месеца.2. Всеки ник отговарящ на критериите от точка 1 има право на 1 безплатен стикер за вътрешно залепяне. Засега са готови само 6см стикери, но съвсем скоро ще има и по-големи, за което ще напишем.3. Всеки следващ стикер се заплаща на цена от 1,50лв. Смятам че това е разумно, защото така ще могат повече хора да получат безплатни стикери. Пощенските разноски са за наша сметка.4. Изпращате си пощенския адрес на мен на ЛС заедно снякакъв телефон за врузка за свеки случай и чакате. Обещавам след получаване на адреса ви, максимум до 1-2 дни да пусна писмото ссъс стикера и след още няколко дни в зависимост от пощенските услуги - да е при вас. Доста от вас имат старите стикери, които правих, т.е. знаета че е 100% сигурно.5. Който иска повече от 1 стикер, изрично ми пише за това и аз му пращам начините да плати допълнителните стикери на ЛС. След получаването наплащането - стикерите се изпращат. Както се казва - начини за плащане - авансово, предварително или напред .6. Ако се съберат повече потребители от един град заедно, мога да им пусна стикерите с куриер. 7. Естествено ако някой много бърза може изрично да заяви да му пратя стикера с куриер, но за негова сметка, все пак не можем да се вместим в бюджета иначе.Определихме тези критерии, с цел да избегнем поне частично излишното раздаване на стикери, а в същото време хората които ги получат да ги сложат на колите си. Бих искал да помоля всеки от вас, след като сложи новия стикер на колата си да качи една снимка в нарочна тема, която аз ще започна след малко. (естествено аз стикер си имам ). Надявам се да няма сърдити, приемаме предложения ако нещо не ви харесва.Моля ви не пълнете тази тема с адреси, все пак така стават и публични.В текущата тема ще поддържам списък с никовете на колегите на които съм изпратил стикери, за да има прозрачност.Моля ви, избягвайте излишен спам, само и само да натрупате мнения. Предупреждавам че за това ще се следи от модераторите и те ще трият такива мнения без предупреждение. Рано или късно ще се съберат 50 мнения и 3 месеца - тогава след заявка ще си получите стикера. "По търпението ще познаете типичните ФИАТ фенове " Поздрави на всички.П.С. Изпращането ще започне в Понеделник, 20.08.2007г все пак уикенда може да мръдна нанякъде.
Коментар
-
Колеги, ще го напиша пак - който иска от малките кръгли стикери, да ми дава адрес на ЛИЧНО! Така ми е по-удобно! Благодаря!В понеделник ще пътува един за Елин Пелин, някъде мернах и Свиленград и Пловдив - ако искат колегите, да си препратят адресите, че не ми се рови из темата всеки път! Пак благодаря!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
фаила е тукhttp://storage.fiat-bg.org/Sticker/logo-cut.cdrвзех го от темата която е няколко теми по нагореhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43608 ако ти е трудно да го свалиш да ти го пратя по скаипа
Коментар
-
Irka_fihi написа:Колеги, ще го напиша пак - който иска от малките кръгли стикери, да ми дава адрес на ЛИЧНО! Така ми е по-удобно! Благодаря!В понеделник ще пътува един за Елин Пелин, някъде мернах и Свиленград и Пловдив - ако искат колегите, да си препратят адресите, че не ми се рови из темата всеки път! Пак благодаря!Fiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Още една молба, колеги, пускайте по едно лично, за да знам какво се случва, в смисъл, дали ги получавате!Понеже нямам възможност (парична), ви ги пускам като "обикновено" писмо, а не препоръчано, та има вероятност някъде по трасето да стане фал!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар