Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а някои да каже в Бургас в коя рекламна агенция си е правил стикер и един линк към тези стикери, че нещо не ми изкачат с търсачката
    Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
      а някои да каже в Бургас в коя рекламна агенция си е правил стикер и един линк към тези стикери, че нещо не ми изкачат с търсачката
      http://download.fiat-bg.org/Sticker/До магазин "Панда" има една рекламна агенция в която съм правил на три пъти стикери.Цената обаче е висока 5лв за бройка.Даваш им линка и те си знаят какво да правят.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

мерси а тези .cdr фаилове с каква програма се отварят или в агенцията си имат такава смисал на място да си избера?
        Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
          мерси а тези .cdr фаилове с каква програма се отварят или в агенцията си имат такава смисал на място да си избера?
          С corel draw става
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

e уредих се и аз остана ми 1 стикер някои колега от Бургас ако иска да драсне едно ЛС
            Haters Gonna Hate

Коментар

ogi28b написа:
              Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)
              Днес на традиционната среща на форума в София бяха раздадени много стикери от тези 10-см-вите, а колегата Даниел Спасов имаше в себе си от големия стикер, тип "пернишки". Оказа се че голяма част от колите на срещата нямаха никакви стикери, а тези които имаха - имаха най-малко по два! Тъй като от малките остана съвсем ограничена бройка, в най-скоро време ще направим нова партида 6-сантиметрови, които, както досега, ще бъдат раздавани.

Коментар

ogi28b написа:
                ogi28b написа:
                Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)
                Днес на традиционната среща на форума в София бяха раздадени много стикери от тези 10-см-вите, а колегата Даниел Спасов имаше в себе си от големия стикер, тип "пернишки". Оказа се че голяма част от колите на срещата нямаха никакви стикери, а тези които имаха - имаха най-малко по два! Тъй като от малките остана съвсем ограничена бройка, в най-скоро време ще направим нова партида 6-сантиметрови, които, както досега, ще бъдат раздавани.
                Ако някой иска от 6-сантиметровите нека драсне едно лично или на 0887561255; 0894261224.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

ogi28b написа:
                  ogi28b написа:
                  А какви са тия стикери тип пернишки че ми стана чудно.
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Това е "големият" стикер, с надпис Fiat Forum Bulgaria , който изглежда като ръкописен, под него е изписано с печатен шрифт: www.fiat-bg.org, и цялото това нещо е небрежно подчертано..."Пернишики" е шеговито, няма нищо общо с Перник, нито с жителите му, нито с каквито и да е тунинг-изпълнения.
                    Прикачени файлове

Коментар

Готова е новата партида стикери, надявам се успешно да пристигнат на Италфест 2010 и всеки който иска - да си вземе.

Коментар

Искам малък стикер В рекламната къща ми искат минимум 50 броя и супер, много ме ядосаха. Ако на някой му се намира ще бъда много задължен. Ще си платя всички разходи по удоволствието.
                        Fiat Punto 55S 1.1 Petrol 1997 a.k.a Space Interceptor

Коментар

Ще получиш веднага, щом кажеш как точно да го изпратим до Gotham City ?

Коментар

ogi28b написа:
                            Готова е новата партида стикери, надявам се успешно да пристигнат на Италфест 2010 и всеки който иска - да си вземе.
                            Взел съм стикери/кръгли/ за вътрешно залепване колегите от Казанлък и В.Търново да ми пишат ако желаят.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Колеги, и аз съм взела от малките кръгли стикери. Който иска да получи - да праща адрес на лично и ще бъде задоволен в рамките на няколко дни!
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Колеги, и аз съм взела от малките кръгли стикери. Който иска да получи - да праща адрес на лично и ще бъде задоволен в рамките на няколко дни!
                                Парички ше искаш ли или може само да обещавам?
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X