а някои да каже в Бургас в коя рекламна агенция си е правил стикер и един линк към тези стикери, че нещо не ми изкачат с търсачката
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
quintessenz написа:а някои да каже в Бургас в коя рекламна агенция си е правил стикер и един линк към тези стикери, че нещо не ми изкачат с търсачката
Коментар
-
quintessenz написа:мерси а тези .cdr фаилове с каква програма се отварят или в агенцията си имат такава смисал на място да си избера?Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
ogi28b написа:Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)
Коментар
-
ogi28b написа:ogi28b написа:Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
ogi28b написа:ogi28b написа:Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Това е "големият" стикер, с надпис Fiat Forum Bulgaria , който изглежда като ръкописен, под него е изписано с печатен шрифт: www.fiat-bg.org, и цялото това нещо е небрежно подчертано..."Пернишики" е шеговито, няма нищо общо с Перник, нито с жителите му, нито с каквито и да е тунинг-изпълнения.
Коментар
-
ogi28b написа:Готова е новата партида стикери, надявам се успешно да пристигнат на Италфест 2010 и всеки който иска - да си вземе.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар