Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не знам дали е обсъждано, както и не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали се предлагат стикери за номера? Във форума на италауто видях, че има стикерчета за номер и много ми се иска да си сложа от този форум, ако има.

Коментар

как мога да взема и аз един стикер
      http://www.vbox7.com/play:a7daafaf
      http://www.vbox7.com/play:5fd77b61
      http://www.vbox7.com/play:3e426077

Коментар

Здравейте Колеги,В крайна сметка имам на компа инсталнат Фотошоп, Аутокад, КорелДроу и с нито едно от 3-те не ми ги отваря. Искам малкия стикер да си изпринтя в някое ателие а се притеснявам, че както аз ще ги отворят като празен документ. Някакви идеи? А дали проблема ми е във версиите на програмите...?Просто искам стикерче да си избацам на стъклото отвърте
        Skoda AMfabia 1.2 12v
        exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

No_Name написа:
          Не знам дали е обсъждано, както и не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали се предлагат стикери за номера? Във форума на италауто видях, че има стикерчета за номер и много ми се иска да си сложа от този форум, ако има.
          Забранено е да се лепи каквото и да е по регистрационните табели.Най-много някоя глоба да отнесеш.@piftho - няма начин да не ти ги отваря Corel-а. Освен ако е някоя много стара версия. Пробвай с по-нова.

Коментар

М да, благодаря ти за поправката стана. Изтеглих корел 12 и всичко си е наред. Сега ще видим кога ще се измъкна днес от work за да ми направят стикерчетата Поздрави и отново благодаря за съвета
            Skoda AMfabia 1.2 12v
            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Имам желание да закупя стикер от тези продълговатите но как може да стане това? От София съм и ако може да го взема от някъде а не да чакам куриери и т.н. МОля за Л.С. Благодаря предварително !
              Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
              ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
              DREAMS: SEDICI !!!

Коментар

Честно казано и аз мечтая за стикер...но май първо трябва да се докажа. И все пак ако някой има "малък-кръгъл и скромен" без значение на типа залепване (може и два варианта) нека ми подари
                Fiat Punto 55S 1.1 Petrol 1997 a.k.a Space Interceptor

Коментар

Стикер на форума на кой и как?

Колеги преди доста време си поръчах стикер на форума на колегата Yavor, обаче от тогава ни вест ни кост... Да не би да е сменен човека, стикери ли няма или вече се поръчат на друг?Ще ми се и аз да съм от "богопомазаните"... П.С. Сега видях, че Yavor има рожден ден днес :DЖив и здрав бъди колега!
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

колега попитай ’PHOENIX’
                    ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                    Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                    Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Колегата PHOENIX‌ правеше и разпространяваше големите стикери - надпис Fiat Forum Bulgaria за задното стъкло. Файл на надписа има в съответната тема, и всеки мераклия може да си го изтегли и срещу 3-4 лева да му го изрежат в някое рекламно студио.От малките кръгли стикери отдавна не е пускана партида, съществуващите свършиха. Предполагам, че скоро ще има нова партида стикери, но не се ангажирам с дата.И си има такава тема, затова ще преместя тези мнения там.

Коментар

На вниманието на всички посетители на Националното тунинг-шоу в Лесново - малки стикери ще бъдат раздавани и утре в шатрата на форума. След шоуто ще бъде допълнително уточнен начинът на разпространение по градове.

Коментар

И аз искам 2 от малките
                          JTD (UniJet Turbo Diesel)

Коментар

Immortal написа:
                            No_Name написа:
                            Забранено е да се лепи каквото и да е по регистрационните табели.Най-много някоя глоба да отнесеш.@piftho - няма начин да не ти ги отваря Corel-а. Освен ако е някоя много стара версия. Пробвай с по-нова.
                            Не е на номера, а на пластмасовата рамка на номера.
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

След малко неприятен инцидент се наложи да сменя задния капак и сега съм без стикер. Ако на някой му е останал от малките кръгли стикери и иска да ми го изпрати ще съм му много благодарен.Поздрави!
                              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Мини на някоя от софийските срещи, и ще ти дам. Намират се в лявата задна врата на колата ми. Тук е мястото да кажа, че имам стикери за вътрешно лепене, само че по-големи - 10 см в диаметър. По принцип тези които се раздават чрез тази тема са 6 см. Ако някой иска - да казва. (За София)

Коментар

Working...
                                X