Не знам дали е обсъждано, както и не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали се предлагат стикери за номера? Във форума на италауто видях, че има стикерчета за номер и много ми се иска да си сложа от този форум, ако има.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Здравейте Колеги,В крайна сметка имам на компа инсталнат Фотошоп, Аутокад, КорелДроу и с нито едно от 3-те не ми ги отваря. Искам малкия стикер да си изпринтя в някое ателие а се притеснявам, че както аз ще ги отворят като празен документ. Някакви идеи? А дали проблема ми е във версиите на програмите...?Просто искам стикерче да си избацам на стъклото отвъртеSkoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
No_Name написа:Не знам дали е обсъждано, както и не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали се предлагат стикери за номера? Във форума на италауто видях, че има стикерчета за номер и много ми се иска да си сложа от този форум, ако има.
Коментар
-
Имам желание да закупя стикер от тези продълговатите но как може да стане това? От София съм и ако може да го взема от някъде а не да чакам куриери и т.н. МОля за Л.С. Благодаря предварително !Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Стикер на форума на кой и как?
Колеги преди доста време си поръчах стикер на форума на колегата Yavor, обаче от тогава ни вест ни кост... Да не би да е сменен човека, стикери ли няма или вече се поръчат на друг?Ще ми се и аз да съм от "богопомазаните"... П.С. Сега видях, че Yavor има рожден ден днес :DЖив и здрав бъди колега!"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колегата PHOENIX правеше и разпространяваше големите стикери - надпис Fiat Forum Bulgaria за задното стъкло. Файл на надписа има в съответната тема, и всеки мераклия може да си го изтегли и срещу 3-4 лева да му го изрежат в някое рекламно студио.От малките кръгли стикери отдавна не е пускана партида, съществуващите свършиха. Предполагам, че скоро ще има нова партида стикери, но не се ангажирам с дата.И си има такава тема, затова ще преместя тези мнения там.
Коментар
-
Immortal написа:No_Name написа:Не знам дали е обсъждано, както и не знам дали тук му е мястото, но искам да попитам дали се предлагат стикери за номера? Във форума на италауто видях, че има стикерчета за номер и много ми се иска да си сложа от този форум, ако има.Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар