Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

файла който е пуснат при мен не върви на компа,дайте друг,че да си залепя и аз.
    "Хората от AMG ходят с костюми и намръщени на работа,а тези от абарт голи и с пура в уста"
    Fiat Grande Punto FIAT 500 RiegeR Fiat Freemont

Коментар

krasio_79bs написа:
      От днес и аз си имам стикер.За колегите от Бургас давам следната информация;Стикера ми струва 5 лв.Правих го в рекламната агенция която се намира на 20 метра от магазина за електроника ’’Панда’’ в същият блок.Няма нужда да си носите флашки ,просто им давате адреса за даунлод и те си знаят работата. Разбрах че има колеги които са брали ядове в Дигитала до съда.Надявам се инфото да да е полезно за желаещите да си направят стикер.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

cenitel написа:
        файла който е пуснат при мен не върви на компа,дайте друг,че да си залепя и аз.
        Ако нямаш Ауто Кад на ПС-то няма как да ти го отвори.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

не само ауто кад
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

ЗА стикерите

http://forum.fiat-bg.org/garage.php?...hicle&CID=1174 това е моя фиат и имам стикер ама незнам нов ли е стар ли е.Даде ми го един колега на срещите в русе.Всъшност аз имам и на предното и на задното стъкло.Единия е вътрешен другия външен.Избягвам да спамя темите но ако има по нови стикери кажете да се задеиствам
            Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
            http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

Стикери, за хората, които нямат, ще има на Италфеста!Най-вероятно. Ако куриерите не се загубят по пътя.

Коментар

ама аз съм много зле. когато си печатих моите стикери в една агенция и трябваше да поръчам минимум 10 броя. така че имам около 10 броя но са от малките, кръглите. и несъм сигурен но на тях май пише "www.fiat-bg.org/forum" а не новия надпис.от няколко месеца ми е доста напечено на зад..ка, и съвсем съм забравил да кажа. Ако някои иска стикерче да казва.п.с.длъжен съм да кажа и каква ми е забележката за да не се сърди някой после след 2 месеца висяне на задното ми стъкло и двата стикера се свиха в диаметър с около 1мм. демек като съм ги залепил на стъклото преди време са ОК, а сега като се е свил около самия стикер има 1мм останало от лепилото след свисането. от самолет не се вижда, но на някой може да му е неприятно. явно хартията на което са напечатани не е от най-марковите
                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                182A4.000 IAW49F
                LPG - Lovato EasyFast
                ----------------------------
                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                  ама аз съм много зле. когато си печатих моите стикери в една агенция и трябваше да поръчам минимум 10 броя. така че имам около 10 броя но са от малките, кръглите. и несъм сигурен но на тях май пише "www.fiat-bg.org/forum" а не новия надпис.от няколко месеца ми е доста напечено на зад..ка, и съвсем съм забравил да кажа. Ако някои иска стикерче да казва.п.с.длъжен съм да кажа иакква ми е забележката за да не се сърди някой после след 2 месеца висяне на задното ми стъкло и двата стикера се свиха в диаметър с около 1мм. демек като съм ги залепил на стъклото преди време са ОК, а сега като се е свил около самия стикер има 1мм останало от лепилото след свисането. от самолет не се вижда, но на някой може да му е неприятно. явно хартията на което са напечатани не е от най-марковите
                  бих казал че те те прекарали на наще нищичко им няма
                  Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                  FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

то е ясно но от къде да ги знам че ползват некачествени материали. пък и никога не бях поръчвал такива неша. но ще ми е за урок
                    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                    182A4.000 IAW49F
                    LPG - Lovato EasyFast
                    ----------------------------
                    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

ДОБРАТА НОВИНА: Стикери на ИТАЛФЕСТА ще ИМА. Търсете мен.А каквото остане - ще бъде дадено на определени хора от всеки град, за феновете по места.

Коментар

Immortal написа:
                        ДОБРАТА НОВИНА: Стикери на ИТАЛФЕСТА ще ИМА. Търсете мен.А каквото остане - ще бъде дадено на определени хора от всеки град, за феновете по места.
                        Ще има ли от малките кръглите? Ако има, искам един моля те запази ми

Коментар

Аз за съжаление няма да мога да присъствам на Италфест-а и затова молбата ми е някои от София ако може да ми вземе 1 бр.
                          SKODA 105L '78
                          PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                          FIAT 126p '89
                          TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                          GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Аз също няма да мога да отида до Италфеста,така че някой колега от Плевен може да се смили над мен и да ми вземе един,за което ще бъде почерпен естествено.

Коментар

Стикерите са от малките кръглите. Пресни-пресни, директно от печатницата, благодарение на колегата Yavor. Който няма стикер, ще си вземе. Останалите ще раздадем по градове, пропорционално (най-много за София, ко да се прави)...След феста ще пусна списък на хората по градове, от които да търсите стикери.

Коментар

damianoff написа:
                                Аз за съжаление няма да мога да присъствам на Италфест-а и затова молбата ми е някои от София ако може да ми вземе 1 бр.
                                Поемам ангажимента.

Коментар

Working...
                                X