Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз чакам стикер... :D не че сега като нямам не съм от форума, ама...
    Ex - Fiat BRAVA 1,6 16V 103ph
    Now - Fiat PALIO 1,9 JTD 80ph

Коментар

аз неги искам даром кажи от каде да напазарувам :D такаде

Коментар

nikqta написа:
        1. Обърни ако обичаш внимание малко на стила си на писане, че трудно се разбира.2. Точно в темата, в която си писал, е обяснено поне 30-40 пъти как се получава стикер - четете!
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

четох колега..и писах ЛС с адреса си...сега да чакам, нали?

Коментар

Yavor написа:
            nikqta написа:
            1. Обърни ако обичаш внимание малко на стила си на писане, че трудно се разбира.2. Точно в темата, в която си писал, е обяснено поне 30-40 пъти как се получава стикер - четете!
            Ето за това не пиша защото все ще се намери някой да драсне нещо умно.

Коментар

Благодарение на колегата (комшията) Fihi и аз вече съм тунингован със стикер...вече съм поне с 10 коня по мощен )))

Коментар

koleff написа:
                Благодарение на колегата (комшията) Fihi и аз вече съм тунингован със стикер...вече съм поне с 10 коня по мощен )))
                Абе, май трябва да направим една среща, комшийска... Аз мисля в средата на месеца ида до едно място и да ми направят там. Свалих си стикера. А иначе има и други лепенки (АБАРТ), които имам намерени да лепна на няколко местенца.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

здравейте колеги :D искам само да балгодаря за стикера получих го и вече е на купето ми :P :P съжалявам че не съм много актовен във форума но съм студент и бачкам и така не ми остава много време сештате се , както и да е мерси много за стикера супер коректни сте сега се чуствам пълноправен член на форума :D
                  YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
                  Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  BEGACHKI

Коментар

Дано и аз скоро да зарадвам фиата със стикерче... Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                    Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
                    Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Споко бе, на 18 Март ще стане 1 месец от изпращането (и получаването) на второто ми ЛС.... още нямам стикер!Иначе от първото ЛС 4 или 5 месеца

Коментар

Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                        FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Изключително голямо благодаря на колегата Yavor, че сложи и карта на ЕКо заедно със стикера! Мерси колега.Поздрави.
                          Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Искам от този големия стикер за задния джам, който е. Досега не съм получавал. Или поне да ми кажат откъде да си дръпна файла, за да видя някъде да отида, за да ми направят и да си го лепна.

Коментар

svetkos_ написа:
                              Искам от този големия стикер за задния джам, който е. Досега не съм получавал. Или поне да ми кажат откъде да си дръпна файла, за да видя някъде да отида, за да ми направят и да си го лепна.
                              Няма и да получиш ако не си поискаш и платиш доставката. Колегата Феникс ги поръча и плаща от собствения си джоб. За нашата група в Карлово ги изпрати по Еконт с наложен платеж и всички останаха доволни от стикерите. Ще намериш темата му в същия раздел http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26366 пишимо и ще ти прати , точен е
                              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Atanas71 написа:
                                svetkos_ написа:
                                Няма и да получиш ако не си поискаш и платиш доставката. Колегата Феникс ги поръча и плаща от собствения си джоб. За нашата група в Карлово ги изпрати по Еконт с наложен платеж и всички останаха доволни от стикерите. Ще намериш темата му в същия раздел http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=26366 пишимо и ще ти прати , точен е
                                Нямам никакъв проблем да си платя. Затова казах и, че ако има някъде в нета, да го взема и да си намеря къде да ми го направят. 10кс за помощта, сега ще му пратя!

Коментар

Working...
                                X