Здравейте колеги,todorshalevКолеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОД.
Туи се отнася до мене първо бях развалнуван че ще ми прати (получих ЛС) и му пратих само Адрес :D без ПК тои ми писа да му пратя и име и аз пратих ама ПК не съм Абе даи боже да доиде .Мерси Яворе да си жив и здрав ПП:получи ли го веднага го лепкам
Шофирай разумно, на пътя не си сам. Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Здравейте колеги,днес съм пуснал стикери по пощата на следните хораzveraMITAKASIvanIanushevtodorshaleviuly_vnRaggaJun gleBUHTaNoPB5976BCTqnkatadikaniodelpiero_fanJTDBRA VO_JTDЗнам че има и други, които са ми писали, но толкова ми бяха стикерите.Прерових де-що места на които държа стикери и толкова успях да изстържа - даже на моето Пунто нямам залепен Поемам обещание към колегата _жоро_ той да бъде първия на когото лично аз ще изпратя стикери до Германия, за моя сметка като направя следващия тираж.Искам да подчертая нещо друго:Колеги, ако обичате пишете ми ИМЕНАТА СИ, както и ПОЩЕНСКИЯ КОДДнес пускам писма на 2-3 човека само с малко име и на един по ник - те си знаят кои са - ако не си получат стикерите - сори.Освен това не пущам стикери на хора, на които съм пращал вече - точно защото са ми оскъдни.От днес така да се каже "ЗАНУЛЯВАМ" списъка.Който ми е писал и не е получил - да ми пише пак.Нов тираж - до няколко седмици.
То хубаво но вече понеделник мина а писъмце няма Колко ли дни пътуват по пощата незнам но дано да дойде
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Току що ми донесага стикера.После го слагам и качвам снимка Благодарско колеги.
----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
За Пловдив и региона - свържете се с колежката Evita - днес съм и пратил стикери от новия тираж.До тук имам 5-6 човека които са пожелали стикери. Ще почакам пак да се съберат 10-15 за да си струва ходенето до пощата.Насам народе, на новия тираж!
Извинявай за въпроса,ама на мен пак не ми прати,нали?
Колега, като си видиш името в списъка, тогава съм ти изпратил.Ако беше чел внимателно и ми беше написал името си миналия път - и ти сега щеше да получаваш.Стига вече едни и същи въпроси!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Колега, като си видиш името в списъка, тогава съм ти изпратил.Ако беше чел внимателно и ми беше написал името си миналия път - и ти сега щеше да получаваш.Стига вече едни и същи въпроси!
Добре,извиних ти се предварително Можеше да пишеш и твоето име пак щях да го получа но няма значение.Другия път
Коментар