vvarna написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
В стар мой обичай да ви държа на нокти, с радост ви докладвам че днес ги огря със стикери следните колеги:AirfandobroticdimodddanivSHBAtanas71GbGzvva rnawillow75bgzihevaskokaybranko_dgamenceristaДимо ГенчевRedLight (+тениска)Пак имаше няколко човека, които въпреки доброто ми желание нещо не ми бяха писали - най-често името си....Извинявам се за бавното изпращане, ама нали знаете - лято, море, почивка - човек се отпуска и го домързява...Ако някой е пропуснат - нека ми пише пак.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
RedLight написа:Vaskokay написа:Къде да си търся стикерчето?Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Vaskokay написа:Къде да си търся стикерчето?Купих си ФИАТ
http://images.spritmonitor.de/290451.png
Коментар
-
Yavor написа:В стар мой обичай да ви държа на нокти, с радост ви докладвам че днес ги огря със стикери следните колеги:AirfandobroticdimodddanivSHBAtanas71GbGzvva rnawillow75bgzihevaskokaybranko_dgamenceristaДимо ГенчевRedLight (+тениска)Пак имаше няколко човека, които въпреки доброто ми желание нещо не ми бяха писали - най-често името си....Извинявам се за бавното изпращане, ама нали знаете - лято, море, почивка - човек се отпуска и го домързява...Ако някой е пропуснат - нека ми пише пак.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар