Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Утре съм в София, има ли начин да се сдобия някак си с някакви стикери? Не ми се четат 20 стр, та ако задавам тъп въпрос, молим да ме извините :P

Коментар

Стикерите се заявяват като се пусне ЛС на Yavor с точен адрес на който ще бъде изпратено писмото със стикера.Стикерът е безплатен. Единственото условие е след залепване да ни го покажете как ви седи на колата със снимка в ТАЗИ тема

Коментар

Тенкс, съжалявам за спама! Ако искате изтрийте това и предишното мнение, че да не товарим базата излишно.

Коментар

vin_ d,Новобранецо,Научи се да пишеш!Намери , прочети изискванията и тогава искай!чичо Нено
          Fiat Punto 1,1- 1996г.
          газ-бензин , "Lovato"

Коментар

сори

извинете ма за моето нехаиство,никои не се е родил научен,от скоро сам в форума,

Коментар

Извинявай колега,но правописа се учи в у-ще от 1 клас ,не във форума !!!!
              Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
              Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

etorrent написа:
                Човека се е извинил, моля в тази тема само постове с желаещи за стикери!Само Yavor Благодарим ти за добрата работа!
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                  etorrent написа:
                  Човека се е извинил, моля в тази тема само постове с желаещи за стикери!Само Yavor Благодарим ти за добрата работа!
                  Ок...Приемам забележката !!!
                  Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Колеги, днес изпращам стикери на следните хораarixitoetorrentRezkoandrey4848janyboybicho1976Dzve rNenoErruseegantchoAdVisoraEliNkakostaheralditasac heto4o4kataТони_КазичанеB1ker_boy - да си го търси след 2-3 дни в пощата!1115 - 2shefy - 2tozaratyorikПреровил съм си основно кутията с ЛС за пропуснати колеги. Ако някой ми е писал и го няма по списъците - значи нещо е объркал - я няма адрес, я име....Призовавам всички, които ми пишат - ПИШЕТЕ СИ ПЪЛНИТЕ ИМЕНА,АДРЕСИ и ПОЩЕНСКИ КОДОВЕ!!!!Ако някой не получи от тези на които пращам сега -съжалявам - 5-6 са без пощенски кодове, а един даже е само с малкото си име.Съжалявам че толкова се бавя, ама живота е такъв - имам и семейство да храня. Последно време съм доста зает в работата, детето вече е голямо и иска доста внимание и възпитаване...Хем е по сладко след дълго чакане...
                    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

мерси колега за пратката ще я очаквам с нетърпение
                      Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                      Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

И от мене едно голямо мерси..... Като го лепна ще се похваля !!!!
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Най-сетне дойде очакваният ден!Едно голямо БЛАГОДАРЯ на колегата Yavor,вече имам още една екстра.
                          Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

И аз си го получик.Големи благодарности към колегата Yavor!

Коментар

И аз искам да благодаря на колегата Yavor! Нещата бяха задвижени веднага и всичко е ок! Качвам и снимки на бегачките :DЕто колеги и още двама от Фиат клуба! Да са ни здрави бегачките и да ни доставят удоволствие!
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X