Утре съм в София, има ли начин да се сдобия някак си с някакви стикери? Не ми се четат 20 стр, та ако задавам тъп въпрос, молим да ме извините :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
etorrent написа:Извинявай колега,но правописа се учи в у-ще от 1 клас ,не във форума !!!!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги, днес изпращам стикери на следните хораarixitoetorrentRezkoandrey4848janyboybicho1976Dzve rNenoErruseegantchoAdVisoraEliNkakostaheralditasac heto4o4kataТони_КазичанеB1ker_boy - да си го търси след 2-3 дни в пощата!1115 - 2shefy - 2tozaratyorikПреровил съм си основно кутията с ЛС за пропуснати колеги. Ако някой ми е писал и го няма по списъците - значи нещо е объркал - я няма адрес, я име....Призовавам всички, които ми пишат - ПИШЕТЕ СИ ПЪЛНИТЕ ИМЕНА,АДРЕСИ и ПОЩЕНСКИ КОДОВЕ!!!!Ако някой не получи от тези на които пращам сега -съжалявам - 5-6 са без пощенски кодове, а един даже е само с малкото си име.Съжалявам че толкова се бавя, ама живота е такъв - имам и семейство да храня. Последно време съм доста зает в работата, детето вече е голямо и иска доста внимание и възпитаване...Хем е по сладко след дълго чакане...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар