Стикера е интересен, но аз лично никога не бих написал толкова информация на него.Все пак това е знак за някаква принаделжност а не информативен бадж.Ако искаш от стикерите на форума - просто ми пиши.За съжаление днес не можах да пратя партида стикери - остава за понеделник.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Huku написа:Искам и аз стикерче да си сложа. Какво трябва да направя, как да поръчамBravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
-
Kuku написа:И аз искам два брояОтивам да пиша ЛС
Другия път.Ето хората на който изпращам днес:lvadi_stoevkarlosonautoborsastyle34Fiat-kaMr.Electrozlatevkiselomiro2177МиленlzisovHukuliu bakajorkosИскам да помоля ВСИЧКИ колеги да ми пишат ИМЕНАТА си, защото не мога по ник да пращам стикери.Освен това искам Задължително ПОЩЕНСКИЯ КОД на населеното ви място или квартал, защото има малки населени места, които съвпадат като имена с други такива: пример - Лясковец - може да е град и село - различни места са.От друга страна за СОФИЯ също е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН пощенския код - имам случаи с непристигнали и върнати писма.От днес който не ми пише подробно всичко, НЯМА ДА ПОЛУЧИ СТИКЕР - защото почти на всяко второ ЛС се налага да уточнявам - кой си забравил името, кой пощенския код.... Няма повече да пращам стикери ако инфото не е пълно - който не получи - сам да се сеща защо! Заболяха ме пръстите в тази тема да моля за съдействие! Освен това вече на въпроси "здрасти мен как да получа стикерче" и други подобни НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ. Всичко си е написано в темата - който не чете - не заслужава стикер!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nikki_sixx написа:Сега... искам да питам нещо.Как мога да се сдобия с фанелка... като на левентите от снимките на срещата в Търново?!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
На срещата в Арбанаси колегата подаде по един стикер на мен и на приателката ми, но каза да му се отчетем защото това са общи неща все пак, и ние решихме единия да му го върнем за да има за другите. Сега не знам как да му се отчета, но ето отчитам се. В чия банкова сметка да внеса съответната сума за "отчета на приходите и разходите" и колко?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар