Днес пущам стикери на следните колеги:elx crush skyleca Cvetelin rymbym ruminidi Милен doksi84 la squadra azzurra fidy Georgi Hinov Turbo mitenceto89 zarcov янков niki_sixx valietaКойто друг щеше да поръчва - може да го прави.Ако съм пропуснал някой - нека ми пише пак. Кутията ми с ЛС е пълна с какво ли не и трудно ги отсявам.Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки Сериозно, моля ви четете в темата преди да ми пишете!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
.....Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки .....
И аз благодаря предварително.А по въпроса - мразя ракия,но за пуканки нема проблем на микровълновата :D :D :D
.....Освен това моля много всички колеги нека не ми задават първо въпроса: "Искам стикер, какво трябва да направя и какви данни ти трябват?"Отговарям направо - за жените гръдна обиколка, ръст и тегло, а за мъжете - каква и колко ракия варят и правят ли луканки .....
И аз благодаря предварително.А по въпроса - мразя ракия,но за пуканки нема проблем на микровълновата :D :D :D
Ето, пак не четеш внимателно колега:не Пуканки - Луканки съм писал, макар и пуканките да уважавам като мезе...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар