Колеги, моля всички по-спокойно!Стикери ще пускам утре - днес бях много зает.То и утре ще пътувам, ама ще намеря 5 минути да отскоча до пощата.Другото е че утре пущам последните ми налични стикери за момента. Поръчал съм още но ще станат другата седмица.Ако някой, който ми е писал не си види името в списъка - нека да почака търпеливо.За съжаление нямаме бюджет да пусна 1000 броя наведнъж и затова правя по 50-100 макс и периодично свършва - което пък най-ме радва....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
РАЗДАВАНЕ НА МАЛКИ КРЪГЛИ СТИКЕРИ!
Collapse
X
-
Yavor написа:Колеги, моля всички по-спокойно!Стикери ще пускам утре - днес бях много зает.То и утре ще пътувам, ама ще намеря 5 минути да отскоча до пощата.Другото е че утре пущам последните ми налични стикери за момента. Поръчал съм още но ще станат другата седмица.Ако някой, който ми е писал не си види името в списъка - нека да почака търпеливо.За съжаление нямаме бюджет да пусна 1000 броя наведнъж и затова правя по 50-100 макс и периодично свършва - което пък най-ме радва....
Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
ex:Opel Kadett 1.3
ex:Fiat 125p
ex:Москвич 412
Коментар
-
Пускам днес на следните колеги:19.02.08kostaVladimTapamopRobsssLestatJO_66 6Чакам новата серия за да изпратя на хора които искаха по повече стикери.Като се получат ще пиша на всички.Който друг иска и не е получил - нека ми пише.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явор Митев
-
Абе я носим и на бой, и на йедене, и на пиенйе, и на сексо.Ама компания никогаж не е излишна...Само ме притеснява, че само поркане предлагат, няма ли един за мезе да се сети Ама в най лошия случай ше си сложа в джоба 1-2 от тия дето ми висят на терасата че доста твърди са станали и требе да се ядат!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе я носим и на бой, и на йедене, и на пиенйе, и на сексо.Ама компания никогаж не е излишна...Само ме притеснява, че само поркане предлагат, няма ли един за мезе да се сети Ама в най лошия случай ше си сложа в джоба 1-2 от тия дето ми висят на терасата че доста твърди са станали и требе да се ядат!Fiat Bravo 1,6 16v, JR Sport Filter
Коментар
-
Явор Митев
Реклама
Collapse
Коментар