Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля с новите придобивки.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

AlBundy написа:
    coolboby написа:
    Korun, извинявай, че ползвам твоята тема..но искам един въпрос, не само към теб, а към всички останали..В 15 цола джанта може ли да се вкара гума 205 или по-голяма...в момента Бравото е с 195/50/15..надявам се да може да ми дадете отговор към тея данни...не съм много вещ в тая материя..
    205/45-15 стават с 5 мм ще е по-ниска колата но няма смисъл. Особено отпред. На твоето Браво и тея дето си сложил са ти широки
    Моите са 205/50/15 и много добре му понасят!
    Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
    Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

rustson написа:
      AlBundy написа:
      coolboby написа:
      Korun, извинявай, че ползвам твоята тема..но искам един въпрос, не само към теб, а към всички останали..В 15 цола джанта може ли да се вкара гума 205 или по-голяма...в момента Бравото е с 195/50/15..надявам се да може да ми дадете отговор към тея данни...не съм много вещ в тая материя..
      205/45-15 стават с 5 мм ще е по-ниска колата но няма смисъл. Особено отпред. На твоето Браво и тея дето си сложил са ти широки
      Моите са 205/50/15 и много добре му понасят!
      С този размер гуми, Бравото на rustson трепач в завоите. Стабилността е перфектна, а и спира много по-бързо.

Коментар

Re: Да се похваля с новите придобивки.

Korun написа:
        Да е жив и здрав me_to_u, за помоща (особенно за мигачите), че иначе щях да изгоря с 30 евра... Саше имаш една черпня от мен.
        искам и аз такива мигачи много са хубави
        fiat bravo 1.8 gt

Коментар

Re: Да се похваля с новите придобивки.

tinnaa написа:
          Korun написа:
          Да е жив и здрав me_to_u, за помоща (особенно за мигачите), че иначе щях да изгоря с 30 евра... Саше имаш една черпня от мен.
          искам и аз такива мигачи много са хубави
          Eто ти ги същите:http://cgi.ebay.de/Seitenblinker-Fia...QQcmdZViewItemВ Mad Cow Tuning предлагаха доставка на стоки от eBay, ама да знаеш, че с доставките малко ще те пое**ват (не от наша страна, а от немската).
          Настоящата - Ford Focus ST
          Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
          Франкенщайн - R.I.P.
          Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

фиатката е много добра, така с тия джанти е супер, изчистена е няма нищо излишно
            fiat coupe1,8 16v , fiat 850coupe,beta 2000 16v i beta 1600 16v

Коментар

Working...
            X