У-у-у-у, егати джантите!!!! Много хубаво е станало наистина!! И мигачите чудни като се измие колата ! Пу да не му е уруки на Бравото!! А почерпката знаеш между нас е традиция
ей, супер е станало бравото, много якои аз си търсех такива мигачи, но не намерих и се мина само с боядисване ама пак става, виж при теб си е ПРО пп ако може да те попитам откъде си беше взел ти бронята...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Korun, извинявай, че ползвам твоята тема..но искам един въпрос, не само към теб, а към всички останали..В 15 цола джанта може ли да се вкара гума 205 или по-голяма...в момента Бравото е с 195/50/15..надявам се да може да ми дадете отговор към тея данни...не съм много вещ в тая материя..
Korun, извинявай, че ползвам твоята тема..но искам един въпрос, не само към теб, а към всички останали..В 15 цола джанта може ли да се вкара гума 205 или по-голяма...в момента Бравото е с 195/50/15..надявам се да може да ми дадете отговор към тея данни...не съм много вещ в тая материя..
205/45-15 стават с 5 мм ще е по-ниска колата но няма смисъл. Особено отпред. На твоето Браво и тея дето си сложил са ти широки
Коментар